165 cm és 45 kg még leheg egészséges (mert pl. :180 cm 60 kg is az)?
Ha természetesen ilyen, akkor igen.
Ha ezért keményen kell tennie, fogyóznia, akkor nem.
Nem tudom, honnan veszed, hogy a 180 cm és 60 kg annyira egészséges. 175 cm vagyok és 60 kg. Kifejezetten vékony vagyok. 180 cm-s ember már tuti sovány lenne ezzel a súllyal. Persze ez még önmagában nem egészséges vagy egészségtelen, de biztosan nem ideális.
Alatta van a normális testtömegindexnek, még fiatal nőnél is.
Hosszú távon ez nem egészséges.
Most őszintén, szerinted a modellek egészségesen néznek ki, normálisan élnek? Szerintem a napi szintű koplalás kőkemény fogyókúrákkal, edzésekkel kombinálva egyáltalán nem tesz jót a szervezetnek.
176 cm vagyok és 54 kiló, de borzalmasan nézek ki, egyáltalán nem érzem magam vonzónak. Voltam 60 kg is és sokkal jobban néztem ki (mások szerint is), de még úgy is messze voltam a kövérségtől.
Ez nem így működik. Minden ilyen fix számítás rossz, a BMI is. Az csak egy hozzávetőleges dolog, nem izmos embereknek.
Van, aki természetesen igen vékony, s normál igyekezettel képtelen izmot felszedni, az lehet egészséges ilyen számokkal. Másnak jobb, ha rendesebb izomtömege van s persze az esszenciális zsírmennyisége is megvan.
Plusz ha valaki csak éhezéssel, szédelgéssel tudja tartani a súlyát, az túl alacsony súlyt akar tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!