Mikor legyen az első csalónap?
Eléggé macerás helyzetbe kerültem.
3000 kcalt ettem átlagosan, ezt csökkentettem 2500ra, majd 2250re. Egy 2000 kcalos clean eating étrendet követtem, és mellette 500/250 kcal egészségtelenet ettem, így szoktam le róla. Utána 2000 kcalt ettem, majd 1800at, és végül 1600at. Eddig csak 1 kilót fogytam. 3 hete eszek CSAK egészségeseket, de csak ezen a héten kezdtem az 1600 kcalt.
Akkor mikor tartsak csalónapot? (Mert kaptam egy magyon apró, álítólag egészséges sütit-bár szerintem cukros, de mindegy- és nem szeretném elszomorítani az illetőt, hogy nem eszem meg, meg jövőhéten bejött egy pizzázás az osztállyal:/ mert egyébként semmi kedvem nincs a csalónaphoz egyelőre)
Most edd meg, amíg friss!
Hány éves vagy és milyen magas? Az 1600 kevés!!!
fogyókúra szempontjából pont olyan a csalónap, mint egy szerről lejött dorogos megkísértése... :)
igazából minden csaló nap kockázat.
és ahogy írod, nincs is kedved hozzá.
így nagyon egyszerű, még ne legyen csalónap...
akkor legyen csalónap, ha már majd megőrülsz érte, mikor már 2-3 hónapja kitartasz, és már a sok áldozat miatt egy csalónap után azt érzed, nem adod fel, mert már eddig eljutottál.
engem a csalónap ingatott meg, és 4 hónap kitartó fogyó után már csak akadozok... igaz, nekem az első 2 hónap motivált a heti fél kiló fogyással, a második két hónap után meg letört a lelkesedésem, mint a bili füle, mert alig több mint 1 kiló jött le :(
súlyfeleslegem durván az ideális 8%-a, nagyon lassan fogyok.
én amúgy 1300 kcal felett már hízok, 1200 körül eszem. pici vagyok (160 centi) és már nem mai darab... (40 éves) :) ez van... :)
kitartás! :)
Köszönöm a válaszokat(:
Csak mert azt olvastam, a fogyókúra/tiszta étkezés kezdetétől számolva 1 hónap az 1 csalónap, és nem tudom,hogy a tiszta étkezéstől vagy az 1600 kcaltól számoljam.
Bár szerintem inkább utóbbi, mert eddig csak csökkentés volt, nem hinném,hogy lelassult az anyagcserém.
#3 További sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!