Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Terhes vagyok és déli 12 után...

Terhes vagyok és déli 12 után nem eszem semmit, maximum nyers zöldséget. Szerintetek így elkerülhető az elhízás?

Figyelt kérdés
Jelenleg a 15.hétben vagyok,a gyerekkel minden rendben van, jól fejlődik.
2017. okt. 15. 08:58
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Az utolsó vàlaszadónak köszönöm a hozzászólását!
2017. okt. 17. 09:01
 32/39 anonim ***** válasza:
neked már mindegy , úgy teszed tönkre az életeteket végülis aahogy akarod.
2017. okt. 17. 10:46
 33/39 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a kérdező timázs is, látszik, hogy új felhasználó, mert nincs még %-a, úgyhogy te vagy a szánalmas.
2017. okt. 17. 10:55
 34/39 A kérdező kommentje:
Mivel teszem tönkre az életem?Azzal hogy délelőtt reggelizem és ebédelek,délutàn zöldségeket eszem??Ezzel??Kíváncsi vagyok hogy ezzel hogyan teszek tönkre bármit is!!!Érvelj kispajtàs!!
2017. okt. 17. 11:47
 35/39 anonim ***** válasza:
12 után nem eszel semmit. Te magad írtad. Esetleg zőccséget, azt is nyersen. Télen jó lesz a síparadicsom pl. Eltengődsz olyan 1000 kalóriával, hótt egészséges lehet, tényleg.
2017. okt. 17. 11:58
 36/39 timázs válasza:
0%
Szánalmas emberek ! 😂😂😂 Kinek mennyi %-a van , hűha !!!Micsoda nyomozó valaki, tutira egy személy én és a kérdező 😂😂😂 Be..arás 🙃
2017. okt. 17. 23:22
 37/39 anonim ***** válasza:

Human nutritionist jelen. Onnan veszem a bátorságot, hogy a döntéseid és a cselekedeteid alapján egy hülye idióta vagy. Ehhez nem bátorság kell, hanem ítélőképesség. Tessék, olvasgasd az orvos férjeddel (neki külön gratulálok, hogy asszisztál a gyereketek elleni merényletedhez).

"Malnutrition in pregnancy not only has an ill effect on the newborn, but also impairs the mother's owns health. When the pregnant woman's diet does not supply the required nutrients for her needs and for those of the fetus, the fetal requirements are met by withdrawing these from the tissues of the pregnant mother. This tissue depletion weakens the mother and increases the probability of serious complications and the chances of delivering an infant with low birth weight (LBW) who is unlikely to feed adequately early in life.2 This is why some researchers suggest that improving food intake during pregnancy might reduce LBW.3"

[link]

[link]

2017. okt. 20. 20:28
 38/39 A kérdező kommentje:
Te pedig egy oltári nagy paraszt vagy,arrol nem beszélve hogy sötét is mint az éjszaka. Annyiban tartom magam idiótának,hogy kikértem egy vagyon ostoba ember véleményét.Érthetően leírtam,hogy minden nap reggelizem,ebédelek,csak mindezt déli 12 előtt teszem,délután salátát fogyasztok.Ha valaki szerint ez egészségtelen,akkor jó nagy marha!!!!
2017. okt. 21. 01:29
 39/39 anonim ***** válasza:

"déli 12 után nem eszem semmit, maximum nyers zöldséget"

Ebből az a konzekvencia, hogy nem eszel semmit, zöldséget se mindig.

Legalább öngólokat ne lövöldözz.

2017. okt. 21. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!