Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Terhes vagyok és déli 12 után...

Terhes vagyok és déli 12 után nem eszem semmit, maximum nyers zöldséget. Szerintetek így elkerülhető az elhízás?

Figyelt kérdés
Jelenleg a 15.hétben vagyok,a gyerekkel minden rendben van, jól fejlődik.
2017. okt. 15. 08:58
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Most olvasom, hogy csak meghízni nem akarsz. Ez hihetetlen. Remélem el tudod majd magyarázni a gyerekednek, hogy azért kellett fogyatékosan születnie, hogy az anyja segge nehogy megnőjön.
2017. okt. 15. 21:28
 22/39 anonim ***** válasza:
Nem írta, hogy zöldséget eszik csak, az a délutáni étek. A délelőttről a világon semmit nem tudunk. Igazán visszajöhetne s megmondhatná, mit s mennyit eszik s miért talál ki ilyeneket és pont most, brutálisan hiányos ez a kérdés így... Én pedig kíváncsi típus vagyok.
2017. okt. 15. 22:39
 23/39 A kérdező kommentje:
Kedves és kevésbé kedves válaszolók!Aki azt írta, hogy menjek abortuszra, annak csak annyit válaszolnék,hogy kár hogy nem az ő édesanyja sietett küretre mikor őt várta!Van már gyerekem, 7 éves, egészséges, 3kg volt a születési súlya mikor született és mikor őt vártam, akkor is így táplálkoztam.Csak azóta eltelt 7 év, 31 éves vagyok és nem 24, nem olyan fiatal a szervezetem mint akkor.Délelőtt reggelizem, 11-kor ebédelek, délután zöldségeket eszem, salátát.Mint azt írtam is, a pici jól van, szépen fejlődik.
2017. okt. 16. 07:27
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Majd magyarázd el a gyerekednek, hogy azért olyan, amilyen, mert anyuci sem normális, nem akar hízni, sőt ha lehet még a nagy hasat is kerülné és egy csimpánzzal hordatná ki a gyerekét.
2017. okt. 16. 08:00
 25/39 anonim válasza:
16%
Ha a terhessèg előtt is ìgy ètkezett akkor mièrt lenne problèma? Az meg abszolùt èrthető, ha valaki nem akar elhìzni.Felfordul a gyomrom mikor látom a sok elhízott, igènytelen anyaszörnyet.
2017. okt. 16. 12:41
 26/39 anonim ***** válasza:
nekem meg a hozzád hasonló kommentektől utolsó.
2017. okt. 16. 18:33
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Külföldi diplomás Human Nutritionist szolgálatra jelentkezik. Kérdező, hülye felelőtlen idióta vagy. Külön kutatási terület az, hogy a hozzád hasonló nemnormális anyák gyerekei milyen fizikai és pszichés betegségeknek lesznek fokozottan kitéve - ha ugyan megszületnek. 3kg születési súly pedig alacsony a nyugat-európai átlaghoz képest, ezzel nem dicsekednék a helyedben.
2017. okt. 17. 06:47
 28/39 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolótól kérdezem, hogy honnan veszi a bátorságot, hogy le "hülye-idiótázzon"?!Csak mert itt arctalanság van?Mert nem is ismersz komám!!!!!!A szüléz szerint is és a férjem szerint is(aki orvos), normális a 3kg-os születési súly!!!!!!!!!!!Te ostoba!!!!
2017. okt. 17. 07:27
 29/39 timázs válasza:
0%
Sziasztok ! Ledöbbenve olvasom a hozzászólásokat,és igen, a kérdezőnek teljes mértékben igaza van. Egy nő nem addig nő, ameddig megszüli a gyereket. Az élete utána természetesen megváltozik, lesz gyereke, stb... viszont ,ha elhízik ,mint egy disznó ,akkor számoljon a következményekkel, hogy a férje is elhagyja őt a p...ba. Kinek van gusztusa egy nagyhasú, hájas sz.rt megd.ni ?! Önző dolog eligénytelenedni és elvárni, hogy a párunk ugyanúgy nézzen ránk mint "fénykorunkban" ! Igenis, hogy figyelni kell arra, hogy ne kocásodjunk el a terhesség alatt!! Igen, már alatta is ! Nem kigurulni 120kilósan a kórházból és várni a csodára, netán arra panaszkodni, hogy "jajj nincs időm fogyózni és sportolni a gyerek miatt" ! Hanem megelőzni az elhájasodást! Nekem személy szerint 3 kicsi gyerekem van! 2-2év különbséggel érkeztek és igen ,odafigyeltem a terhesség alatt arra, hogy mikor mit eszem! Nem is nézek ki úgy ,mint egy bálna. És a férjem sem csak az ősanyát látja bennem, hanem azt a nőt, akivel anno megismerkedett!!! Szóval drága hozzászólók ! Szerencse, hogy arctalanul kommenteltek, igaz ? Ha minden hozzászólás mellett megjelenne a fejetek, netán egy-egy egész alakos kép rólatok, szembesülhetnénk vele, hogy mind-mind egy begyöpösödött, tejszagú, nagys.ggű , hájas tehenek vagytok :D Szánalmas ! Kedves kérdező, neked pedig kitartást és sok sikert, csak így tovább!! Amúgy dettó ugyanezt a diétát folytattam én is és beválik :) Sok sikert !!
2017. okt. 17. 08:33
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Onnan veszi a bátorságot, hogy hülyeséget kérdezel, Mucus. Ha még komolyan is gondolod, az még nagyobb probléma. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy idesanyád se evett rendesen a terhessége alatt, azért lettél ekkora tálentum.
2017. okt. 17. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!