Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kellene...

Szerintetek mennyit kellene fogynom igy? Nagyon tulsulyos vagyok?

Figyelt kérdés
[link] -a baratom szerint annyira elhiztam hogy mar undorodik tolem,(betegseg miatt de az elhizas akkor is elhizas)mar szexelni se akar- ezert vagyok kivancsi a velemenyekre,kerlek legyetek oszintek mert epito jelleguen hat ram!koszi

2017. aug. 21. 19:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

A nagyon túlsúlyos túlzás, de van rajtad felesleg rendesebben. Nálam kb. itt kezdődik a kövér, de ez persze mindenkinek más.

Ahogy a fickók ízlése is erősen eltér. Van, aki odáig lenne érted, az én párom pedig egy kukkot nem szólt, amikor kb. így néztem ki, tetszettem neki akkor is, csak épp lefogyva jobban. Azt megértem, ha valakinek ez a szint nem tetszik (nekem se tetszik a jelenlegi kinézetem se), de undorodni... Az egyrészt extrém reakció, másrészt oltári nagy bunkóság ezt mondani, főleg, hogy betegség is van a háttérben, de akkor sem fair, ha valaki vastagon tehet róla. Én megsértődnék és piros felkiáltójeleket látnék magunk körül, több okból. Persze a ti egyéni helyzeteteket nektek kell lekezelni, én bele se látok.

2017. aug. 21. 19:20
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
ez még bőven jó..
2017. aug. 21. 20:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az undorító egész más kategória. Egyik-másik részen még talán jó is, hogy van egy kis plusz. De igazából tökmindegy, mert nem én vagyok a barátod. Ha itt húszan írják, hogy jól nézel ki, a barátodnak akkor sem fogsz tetszeni. Legfeljebb reménykedhetsz, hogy van esélyed másnál.
2017. aug. 21. 20:10
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
A barátod nem azért nem akar szexelni, mert van rajtad esetleg 3 kiló fölösleg, hanem azért, mert mással akar, illetve nagy valószínűséggel ezt már meg is tette, két nővel meg már nem bír. Elérkezett az ideje a szakításnak.
2017. aug. 21. 20:15
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Jol nezel ki, ha nem akar veled szexelni akkor jobban jarsz ha kidobod.
2017. aug. 21. 20:32
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
Semennyit, és én szívesen szexelnék veled.:)
2017. aug. 21. 20:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Van rajtad egy kis plusz, de hát na azért aki szeret az nem mond olyat,hogy undorodik tőled.

Kezdj el kicsit mozogni, egyél egészségesebben és barátod majd sajnálhatja a dolgot.. :P

2017. aug. 21. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Van rajtad fölös, de én ezt még nem kövérnek nevezem.

A barátoddal viszont szakíts szerintem, de hamar.

2017. aug. 21. 20:58
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Miután a szűzfiúk már kiélték magukat rajtad, egy kis építő kritika: 10+ kiló túlsúly lehet rajtad, a kép alapján a hasadon oszlik el a nagyrésze ami nem túl előnyös. Diéta mellé testmozgás se ártana, gondolom te se akarsz gömbölyű lenni. Elsősorban magadnak teszel jót ha leadsz pár kilót, nem a barátodnak. Egy nőt alapból nem nevezünk undorítónak, de ez a ti magánügyetek.
2017. aug. 21. 21:57
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

Azért vagy nehezebb helyzetben mert az alma típusú elhízás akkor is látványos,ha nincsen túl sok felesleg,de az mind a derékra megy.

6-8 kiló simán van rajtad ha az átlagos fiatal női testet vesszük alapnak.

Egy sportosabb formához viszonyítva pedig még több.

2017. aug. 21. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!