Szerintetek mennyit kellene fogynom igy? Nagyon tulsulyos vagyok?
A nagyon túlsúlyos túlzás, de van rajtad felesleg rendesebben. Nálam kb. itt kezdődik a kövér, de ez persze mindenkinek más.
Ahogy a fickók ízlése is erősen eltér. Van, aki odáig lenne érted, az én párom pedig egy kukkot nem szólt, amikor kb. így néztem ki, tetszettem neki akkor is, csak épp lefogyva jobban. Azt megértem, ha valakinek ez a szint nem tetszik (nekem se tetszik a jelenlegi kinézetem se), de undorodni... Az egyrészt extrém reakció, másrészt oltári nagy bunkóság ezt mondani, főleg, hogy betegség is van a háttérben, de akkor sem fair, ha valaki vastagon tehet róla. Én megsértődnék és piros felkiáltójeleket látnék magunk körül, több okból. Persze a ti egyéni helyzeteteket nektek kell lekezelni, én bele se látok.
Van rajtad egy kis plusz, de hát na azért aki szeret az nem mond olyat,hogy undorodik tőled.
Kezdj el kicsit mozogni, egyél egészségesebben és barátod majd sajnálhatja a dolgot.. :P
Van rajtad fölös, de én ezt még nem kövérnek nevezem.
A barátoddal viszont szakíts szerintem, de hamar.
Azért vagy nehezebb helyzetben mert az alma típusú elhízás akkor is látványos,ha nincsen túl sok felesleg,de az mind a derékra megy.
6-8 kiló simán van rajtad ha az átlagos fiatal női testet vesszük alapnak.
Egy sportosabb formához viszonyítva pedig még több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!