Hogyan kezdjek neki? Túlsúlyos vagyok sajnos és le kellene fogynom! Hogyan csináljam azt, hogy ne egyek?
Sajnos nagyon sok zsírfelesleg van rajtam és le kellene fogynom. Viszont nem tudom, hogyan álljak neki.
Ez az életmódom: zöldséget eszem meg húst, mert az a kedvencem. Nem eszem cukrot, se lisztet (nem is nagyon szeretem.) Nem szeretem az ízes italokat, így nem iszom alkoholt (max. 3 havonta bort) se kólát meg ilyesmit. Csapvizet szeretem. Tudom, hülyén hangzik, de paraszt gyerök voltam ebből a szempontból mindig is.
Viszont sajnos szeretnék lefogyni. 170 cm magas vagyok (lány), aki a 30 felé megy már (27 éves) és 65 kg. A felsőtestem olyan, mint egy balerináé, tök szép vékony, viszont deréktól lefelé meg egy elefánt. Nagyon vastag a combom (58 cm) és eléggé vádlis is vagyok. Az alhasam meg az oldal puklim se a legszebb.
Szeretem a sportot, naponta kocogok.
Ami viszont nagy HIBÁM, hogy hiába az egészséges kaja, annyit tudok enni belőle, mint egy ló. Sajnos sokat eszem és csak akkor érzem jól magam, ha tényleg úgy igazán ettem. Próbálkoztam a többszöri kisebb evéssel, de nem megy. Próbáltam a kisebb tányért veszek elő és arra pakolok, de az se jó.
Légyszi tanácsoljatok valamit. Úgy gondolom, hogy pszichésen eszem. Ez abból is van, hogy én lényegében nem vagyok valami tehetős és nem is voltam, így úgy vagyok, hogy úgy érzem magam, ha nem eszem meg azonnal mindent, akkor olyan, mintha más el akarná venni...mintha egy telepen levő kutya lennék, aki mellett van még másik 20 és ha bedobják a csontot, akkor usgyi.
köszi
Helló Aczél! Mizujs? Hogy vagy?
Önkontroll? De hogyan lehet azt fejleszteni? Én is erre gondoltam, mert nagyon szükségem van és lesz is rá, más szempontból is (pl. nagy vizsgadrukkomat is le akarom küzdeni).
Mivel lehet ezt javítani?
megvagyok, köszi!
65 kilóval azért nem lehetsz annyira túlsúlyos. no..
harcművészeteket neked találták ki, ha izgulós is vagy, meg önkontroll is kell. ez egy fajta személyiség fejlesztés lenne. már kérdés a harci érték, az most senkit nem érdekel.
étvágy csökkentő: vannak szintetikus drogok, tiltottak (diszkó drogok) és bizonyos országokban engedélyezettek (pl. adipex) amik rendkívül károsak.
ellenben vannak növényi hatóanyaggal rendelkezők, mint megtudtam pl. hoodia.
én nem mondom, hogy harcművészet és önfejlesztés helyett válassz valami egyszerűbb megoldást, de azért az utóbbit, aminek növényi hatóanyaga van, és nem ismerek mellékhatását (ellenben a szintetikus drogokkal) esetleg kipróbálhatnád.
olasz csirke - egs.
nem kell ennyit enni. pláne egy hölgynek, és pláne ha nem olimpiai versenyző. has evés utáni kidudorodása nagyban függ a kaja mennyiségtől és az ott lévő izmok tónusától, erejétől/edzettségétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!