Szerintetek tényleg túlsúlyos vagyok?
Figyelt kérdés
Páran mondták,hogy igen,páran hogy nem. Most meg mit higgyek? Én is túlsúlyosnak látom magam... Szerintetek nagyon túlsúlyos vagyok? 14 éves lány 165 cm,és 54 kg2012. jan. 9. 14:04
1/5 anonim válasza:
Kizárt, hogy az legyél. Én 165 centi vagyok, 60 kg és kb. 54-re szeretnék lefogyni, az alatt már gebe lennék.
Ha nem vagy elégedett a tükörképeddel, az nem feltétlenül a túlsúly miatt van, lehet, hogy szimplán edzetlen, formátlan, plöttyedt vagy. Azon pedig a sport segít, igyál sok folyadékot, mellőzd a szemetet az étrendedből, de különösebb diétát nem kell követned.
2/5 anonim válasza:
nemvagy az. jó ha egy lányon/nőn van mit fogni és nem csontkukac! ;)
18/f
3/5 anonim válasza:
Dehogy vagy az! Ne kérdezz butaságokat.
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy túl súlyos.Én úgy gondolom, hogy te pont ideális lehetsz. Viszont az igaz ha nem sportolsz akkor érezheted magad kövérnek. A sport, a mozgás feszesebbé és ,magabiztosabbá tesz.
5/5 anonim válasza:
Túlsúlyos...Istenem,hová fejlődik ez a világ. Akkor lennél túlsúlyos,ha lennél 90-100kg. Ha lenne rajtad mondjuk 5-10 kg felesleg,akkor még vinnyoghatnál is,de ez a 165-54...soványnak számít. Örülj,hogy nem vagy gebe. 14 évesen egyebeken is agyalhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!