Akkor is fogyhatok a Regenon tablettától ha nem vagyok kifejezetten túlsúlyos csak dagadtnak érzem magam. Mennyit lehet 30 szemtől fogyni? És mennyi időn belül szállítják ki?
egyébként most csempészhetnék át minden sz.art Romániából, ha már itt vagyok :D
Azt nem tudom, hogy te fogsz-e fogyni, de en utana neztem ennek a bogyonak es akkor sem szednem be, ha a 173cm magassagomhoz 80kg jarna es fizetnenek, hogy bevegyem.
Inkabb mas modon probalj fogyni. Tudom, nem ez volt a kerdesed, de itt a gyikon ezer meg 1 otletet adnak, amik kozul sok hasznos is.
Elhiszem, hogy szeretnel valami csodaszert, amiben hiszel hogy segit, mindannyian ilyenek vagyunk; de a mellekhatasok mellett a tabletta jotekony hatasa eltorpul.
Igyal kavet. A legmenobb fogyi tablettakban mindegyikben van tomenytelen mennyisegu koffein.
En peldaul megreggelizek 9 korul es delben iszok egy jo eros kavet (cukor nelkul), ami elnyomja az ehseget es utana ebedelni kb. 2-3kor szoktam. Persze mellette iszok egy csomo vizet, ugyanis a KV nagyon savasit.
A legrosszabb kaja utan kavezni. A koffein emesztes lassito ugyhogy aki reggeli/ebed utan iszik egy kavet, az kicseszik a szervezetevel, mert az epp felkeszul a kaja felbontasara mi meg a nyakaba ontjuk a feketet az meg pont, hogy lelassitja az emesztest. Olyan mintha mondanad a gyerekednek, hogy tekerd fiam azt a biciklit, kozben meg az ulesnel fogva huznad vissza szegeny kolykot...
Inkabb fogyi/gyogyteakra koltsd a penzed, azok is hasznalnak es kevesebb a mellekhatasuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!