Hogy lehet arcról fogyni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 20:05
2/9 A kérdező kommentje:
ÉS akkor mindenhonnan?
2011. dec. 20. 18:44
3/9 anonim válasza:
hat nekem volt egy kis tokám,és az utobbi idokben nem nagyon van idom enni,plusz mellette elotte fogyokuraztam is,es azota az arcom is fogyott es a kis tokam is lement:P szoval,ha fogysz,olyankor mindenhonnan fogysz...ajanlom a futast/kocogast,az fog segiteni :) es az sem rossz otlet,ha ragozol :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2011. dec. 29. 18:23
5/9 anonim válasza:
nincs mit, de mondom ,hogy a ragizas is jo dolog ,jo az arc izmoknak :) ha van meg kerdesed ,nyugodtan :)kerdezz
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben és m még egyszer köszönöm :D
2011. dec. 29. 22:58
7/9 A kérdező kommentje:
JA igen és mi van ha csak simán rágózok ugy nem hatásos?:)
2012. jan. 1. 02:00
8/9 anonim válasza:
dehogynem,ugyis hat,de a rago legyen jo kemeny,es sokaig ragcsalj,szinte egesz nap...de sportolj is ne legy lusti,de a rago az is hatasos:) de ne 2 nap mulva varj hatasokat,hanem jo par honap,a lenyeg hogy ejjel nappal a ragi a szadba legyen:):):):)
9/9 A kérdező kommentje:
Értem és még egy kérdésem lenne láttam, hogy írtad hogy fogyókúráztál milyen ételeket ettél? :)
2012. jan. 2. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!