ELÉG FONTOS -> ricinusolajtól lehet fogyni? Az ugyebár természetes hashajtó hatású gyógynövény. Leggyakrabban milyen időnközönként lehet bevenni 1-2 kanállal?
minden fogyasztó szer hashajtó
orvosira járok
nincs fogyasztó szer. téjékozott vagyok.
ha orvosira jársz azt is tudod, hogy ha a nem emészted meg a tápanyagokat (hasmenés miatt) akkor éhezni fogsz, éhezéskor nyilván saját szövetekből kell kell energiához, fehérjéhez jutnia a testnek, nehéz körülmények között nem zsír vesztés lesz, hanem izomszövet vesztés, minimális zsir vesztéssel. sőt, ha azért valamennyi tápanyag felszívódik, még nőhet is a zsír mennyiség, ennyit a fogyásról :)
jaj bassz.meg utolsó,hagyjad már a kérdezőt...
de amúgy a lényeg igaz,hashajtóktól tényleg nem lehet fogyni (sajnos)
max tökreteszed a szervezeted és hashajtók nélkül már nem is tudsz wc-zni és nem tudod rendesen megemészteni a kaját
értem
amúgy még most kezdtem az orvosit
Hát én ezt el se hiszem, hogy orvosira jársz, ettől több eszednek kéne lenni. Nézz utána, hogy a hashajtózás mennyire tönkreteszi az emésztőrendszert, egy idő után az ember már nem lesz képes hashajtó nélkül székletet "produkálni ". Meg túl erős hashajtással ki is lehet száradni, káliumhiányod lesz. Úgyhogy csak hajrá, ha életed végéig tartó emésztési problémákat akarsz magadnak.
Egy ötödéves orvostanhallgató
december van. mondjuk szeptember, október, november, és december ennyit tanult, semmivel sem kell több eszének lennie mint az átlagos kérdezőknek.
idővel majd lesz. reméljük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!