Valami gyenge hashajtó kéne. Milyen kell egy ilyen esethez?
Figyelt kérdés
Van agy tanárom akit nagyon utálok és szinte az egész osztály mert nagyon durván viselkedik velünk. nem arra gondolok hogy ha megszólal valaki akkor egyből 1-es meg ilyesmi hanem meg kell fogni a bokát és pálcával megüti a seggét az illetőnek, ha valami rosszat tesz. én ezt már nagyon meguntam és ideges leszek ha meglátom. arra gondoltam hogy megleckéztetem ugy hogy hashajtót teszek az inni valójába . 2literes barack lét iszik de akkor tenném bele amikor már csak 1 liter van hátra vagy csak fél liter. és mikor elment az osztályból :). gyengébb hashajtóra gondoltam. milyen az ilyen hashajtó? 16 vagyok. nem vagyok már kicsi az ilyenhez és meg tudom szervezni az ilyen dolgot. segítsetek! Előrre is köszönöm.2011. okt. 12. 15:52
2/14 anonim válasza:
Guttalax hashajtó cseppek. Nem veszi észre a baracklében,mert színtelen,szagtalan,az íze ugyan kicsit édeskés,de 15 csepp(kb. ennyi kell) még 1 dl baracklében sem vehető észre,nemhogy fél literben. De azt azért tudd,hogy kell pár óra,mire hatni kezd.
Sok sikert a mókához! :)
3/14 A kérdező kommentje:
hopsz. hát igen semmi köze a fogyókúrához.
Okés de nem baj hogy pár óra mulva hat bár a kocsiban kezdene hatni áá nagyon jó lesz :D és ez mennyibe kerül?
2011. okt. 12. 16:09
4/14 anonim válasza:
Kérdezz körbe ismerőseid körében,hátha valakinek van otthon,csak ezért nem tudom,hogy érdemes e megvenned. Amúgy azt hiszem 15 ml-es a legkisebb kiszerelés,és úgy 800-900 forint körül van,és persze vény nélkül kapható.
5/14 anonim válasza:
Te figyelj már! az ilyet leginkább feljelenteni kéne, mert bár még nem jutott eszedbe, de ez kőkeményen perverzó, nem puszta testi fenyítés. Gyanítom a fiúkkal nem szokta megfogatni a bokájukat... A szülők tudják ezt?
6/14 anonim válasza:
Te ez milyen már!!! Csak lányokkal csinálja?? és ezt élvezi??????? úristen...
7/14 A kérdező kommentje:
hát lányokkal nem csinálja mert lányokat nem is tanít soha mert festő szakmát tanít. de ez ruhástól megy. hát én úgy veszem észre hogy élvezi.
2011. okt. 12. 16:49
8/14 anonim válasza:
Azért 16 évesekkel bokát fogatni szerintem mindenképpen meredek. Nem tűnik melegnek?
9/14 A kérdező kommentje:
nem meleg de ezt a módszert más osztály tanára is alkalmazza :s
2011. okt. 12. 16:56
10/14 anonim válasza:
Te ez milyen új szokás az iskolákban??? Komolyan mondom.
Egyik válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!