Valami gyenge hashajtó kéne. Milyen kell egy ilyen esethez?
Figyelt kérdés
Van agy tanárom akit nagyon utálok és szinte az egész osztály mert nagyon durván viselkedik velünk. nem arra gondolok hogy ha megszólal valaki akkor egyből 1-es meg ilyesmi hanem meg kell fogni a bokát és pálcával megüti a seggét az illetőnek, ha valami rosszat tesz. én ezt már nagyon meguntam és ideges leszek ha meglátom. arra gondoltam hogy megleckéztetem ugy hogy hashajtót teszek az inni valójába . 2literes barack lét iszik de akkor tenném bele amikor már csak 1 liter van hátra vagy csak fél liter. és mikor elment az osztályból :). gyengébb hashajtóra gondoltam. milyen az ilyen hashajtó? 16 vagyok. nem vagyok már kicsi az ilyenhez és meg tudom szervezni az ilyen dolgot. segítsetek! Előrre is köszönöm.2011. okt. 12. 15:52
11/14 anonim válasza:
A tanárt fel kéne jelenteni, nagyon nem törvényes, amit csinál, minimum fegyelmit kapna, ha ez kiderül, de lehet, hogy repülne a suliból. De hogy válaszoljak is a kérdésre:
De ha már hashajtó, gondolom olyat akarsz, ami még a suliban kihajtja belőle a lelket. A Guttalax pl. nem ilyen, este szokták bevenni, és reggelre hat, tehát max az estéjét tölti klotezon a tanár.
Keserűsó vagy ricinusolaj, ezek még tanítóidőben megf*satják keményen, csak az adagolásra vigyázz.
12/14 anonim válasza:
Igen ám,csakhogy a ricinusolajjal,és a keserűsóval igencsak fennáll a lebukás veszélye! A guttalaxot pedig ha nap közben veszed be gyorsabban hat,mint ha este. Én régebben használtam,reggel 7 körül bevettem 10-kor már hatott.
13/14 A kérdező kommentje:
de tényleg ezért fel lehet jelenteni ? annyi az egész h bokafogás és ráüt a seggére egy bottal és hát az fáj és hát erősen is üt valamikor . elejinte nagyon erősen ütött de már nem túl erősen. én ilyet még nem kaptam csak már a többieket sajnálom. ha fel lehet jelenteni akkor ezt megteszi az egyik gyerek mert már mondta h feljelentené már
2011. okt. 15. 13:14
14/14 A kérdező kommentje:
és ettől a hashajtós ötlettől elment a kedvem mert ha lebukok akkor repülök a suliból de ezt nem akarom mert szeretem ezt a sulit. vagy majd én leszek a napos akkor ott kell maradnom az osztályba és csak egyedül akkor lehet lenne rá időm. hát gondolkodok ezen
2011. okt. 15. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!