Hogy lehetne arcról fogyni?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan problémám van hogy az arcom a testemhez képest elég pufi, és 21 évesen úgy nézek ki mint valami jóllakott óvódás. Az ideális testsúlyomhoz kb 3 kilót kéne fogynom, de szerintem az a felesleg nemfog eltűnni az arcomról. Valakinek esetleg van valami jó ötlete?2008. aug. 10. 18:29
1/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez alkati dolog, és próbálj megbarátkozni a dologgal.
Egyébként én is ugyanezzel a "problémával" küzdök 23 évesen :(, nagyon pufi vagyok, pedig nincs rajtam sok súlyfelesleg.
Korábban többet is fogytam a kelleténél, az arcom azonban akkor is pufi maradt...
Azért ha valakinek van ötlete, azt én is szívesen fogadom :)
2/9 anonim válasza:
Járj fogyasztó arcmasszázsra!! Nemcsak abban segít h együtt fogyjon a testeddel... jó hatású nagyon.
3/9 A kérdező kommentje:
Ilyenről még nem is hallottam. A kozmetikusnál lehet kérni, és kb mennyibe kerül 1 alkalom?
2008. aug. 10. 21:36
4/9 anonim válasza:
Hát hogy kozmetikus is tud arcmasszázst az is tuti, de ha olyat hívsz fel vagy keresel meg aki foglalkozik testmasszázzsal, meg fogyasztómasszázzsal akkor az mégtutibb.
5/9 anonim válasza:
én husi vagyok, de az arcom meg egyenesen olyan mint 1 disznóé. amikor kisebb voltam, és vékonyabb, akkor is mindenki cikizett...
sztem én majd plasztikai sebésznél meg fogom csináltatni olyanra, amivel maximálisan elégdett leszek.
a fogyással sincs bajom, mostanában, csak tudom, h a fejem így is úgyis ekkora marad...
6/9 anonim válasza:
Accent XL vagy Accent Spa kezeléssel lehet arcot is fogyasztani. Keresd a kozmetikusodnál, vagy a neten.
7/9 anonim válasza:
Stresszeléssel xD Én is úgy fogytam arcól xD
8/9 anonim válasza:
nekem is ugyanez a problémám :( vékony vagyok (176/51), de az arcom meg mint egy kalács!! komolyan mondom, nagyon borzalmas... :(
9/9 anonim válasza:
Én is beállok a sorba.. xd Eszméletlen pufi arcom van,így nem áll jól semmi. Ja,amellet még a szemeim is kicsik,így még durvább a kontraszt a fejem felső és alsó vége közt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!