Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne arcról fogyni?

Hogy lehetne arcról fogyni?

Figyelt kérdés
Sajnos olyan problémám van hogy az arcom a testemhez képest elég pufi, és 21 évesen úgy nézek ki mint valami jóllakott óvódás. Az ideális testsúlyomhoz kb 3 kilót kéne fogynom, de szerintem az a felesleg nemfog eltűnni az arcomról. Valakinek esetleg van valami jó ötlete?
2008. aug. 10. 18:29
 1/9 anonim válasza:
66%

Szia! Szerintem ez alkati dolog, és próbálj megbarátkozni a dologgal.

Egyébként én is ugyanezzel a "problémával" küzdök 23 évesen :(, nagyon pufi vagyok, pedig nincs rajtam sok súlyfelesleg.

Korábban többet is fogytam a kelleténél, az arcom azonban akkor is pufi maradt...

Azért ha valakinek van ötlete, azt én is szívesen fogadom :)

2008. aug. 10. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Járj fogyasztó arcmasszázsra!! Nemcsak abban segít h együtt fogyjon a testeddel... jó hatású nagyon.
2008. aug. 10. 20:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Ilyenről még nem is hallottam. A kozmetikusnál lehet kérni, és kb mennyibe kerül 1 alkalom?
2008. aug. 10. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát hogy kozmetikus is tud arcmasszázst az is tuti, de ha olyat hívsz fel vagy keresel meg aki foglalkozik testmasszázzsal, meg fogyasztómasszázzsal akkor az mégtutibb.
2008. aug. 12. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:

én husi vagyok, de az arcom meg egyenesen olyan mint 1 disznóé. amikor kisebb voltam, és vékonyabb, akkor is mindenki cikizett...

sztem én majd plasztikai sebésznél meg fogom csináltatni olyanra, amivel maximálisan elégdett leszek.

a fogyással sincs bajom, mostanában, csak tudom, h a fejem így is úgyis ekkora marad...

2008. aug. 12. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Accent XL vagy Accent Spa kezeléssel lehet arcot is fogyasztani. Keresd a kozmetikusodnál, vagy a neten.
2008. aug. 21. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Stresszeléssel xD Én is úgy fogytam arcól xD
2009. nov. 22. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanez a problémám :( vékony vagyok (176/51), de az arcom meg mint egy kalács!! komolyan mondom, nagyon borzalmas... :(
2010. febr. 2. 20:03
 9/9 anonim válasza:
Én is beállok a sorba.. xd Eszméletlen pufi arcom van,így nem áll jól semmi. Ja,amellet még a szemeim is kicsik,így még durvább a kontraszt a fejem felső és alsó vége közt
2014. dec. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!