Annyira nehéz, hogyan csináljam?
márciusig le kéne adnom 4kg-ot. Tudom, hogy nem hangzik soknak, de ennyi az össz felesleg rajtam, és egy fellépés miatt muszáj lenne addigra ledobnom, de a legkisebbet leadni a legnehezebb, már nem mozdul sehogyan sem lefele.. kicsit értelmetlen lett de mindegy:D
kérlek segítsetek, valami tipp, hogy nektek hogyan sikerült? heti ötször edzek, a mozgás megvan, és kenyér helyett is leginkább puffasztott rizset eszek. kerülöm a cukros dolgokat, mégsem mozdul a mérleg:/ hulahopp karikával is próbálkoztam már(mivel a hasamon van a legfőbb plusz) szóval elég sokmindennel.. kérlek segítsetek:)
L/17
És olyan L-karitint hol lehet kapni? gyógyszertárban? recept nélkül lehet? csak simán bemegyek, megmondom h L-karitin szeretnék és adnak?:D
köszönöm a válaszokat:)
szerintem csináld, ahogy a többi ember: vedd rá magad, ez nem alkat és leadandó súly kérdése. csak azért fogy könnyebben egy 125 kilós, mint egy 6o kilós, mert nagyobb az akaratereje, a motivációja, meg persze a hajlandósága a változtatás felé.
egyél napi ötször, lefekvés előtti két óráig. csirkehúst, rizst, fehérjedús tejtermékeket, zöldséget, gyümölcsöt, halat, olajos magvakat. szedj c meg multivitamint és mozogj intenzíven napi egy-másfél órát. tuti recept
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!