Annyira nehéz felfognom, hogy szép vagyok, és csak én kellek bárkinek is. Hogy csináljam?
Szóval elég duci vagyok.. De ez nem nagyon akadályoz semmiben.
Együtt vagyok "életem nagy szerelmével" már 1 éve, és ebben az 1 évben szinte napi szinten gondolok arra, hogy mivan, ha rajtam kívül más is kell neki, mást fogdos rajtam kívül, más tetszik neki.. :S Pedig állítólag senkit se néz meg..
Azt se tudom megérteni, hogy szép vagyok (pedig mondták már többen is, hogy mennyire szép arcom van)...
Ráadásul annyira féltékeny vagyok.. :( Akkor is, amikor a barátom pl a lány haverjaival van :(
15/L
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést. Csak nem vagyok duci. Már! 163 cm vagyok és hozzá 67 kg tavasszal. Májusban elhatároztam h fogyok, akkor elkezdtem tornázni Rékára, Szandira, kizártam az étrendemből a kenyeret, chipset, nasikat, cukrozott italokat és szeptemberben már 57 kg voltam! A tornát heti egyszer-kétszer csináltam, ma már nincs idő rá, csak hasazok, de nem szöktek fel a kilók mert a kenyeret kizártam és az egyéb káros dolgokat. Sok gyümölcs, mozgás! Fogni még most is van rajtam mit, de sokkal jobban is érzem magam:)
Ha tudsz egy kicsit fogyni, tuti megnő az önbizalmad! Esetleg vágass új frizurát, én is így újultam meg.
Ha így folytatod felemészted magad és a kapcsolatod is rámehet:( Egyébként megkérdezhetem az adataidat? Kg, magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!