Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Annyira nehéz felfognom, hogy...

Annyira nehéz felfognom, hogy szép vagyok, és csak én kellek bárkinek is. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés

Szóval elég duci vagyok.. De ez nem nagyon akadályoz semmiben.

Együtt vagyok "életem nagy szerelmével" már 1 éve, és ebben az 1 évben szinte napi szinten gondolok arra, hogy mivan, ha rajtam kívül más is kell neki, mást fogdos rajtam kívül, más tetszik neki.. :S Pedig állítólag senkit se néz meg..

Azt se tudom megérteni, hogy szép vagyok (pedig mondták már többen is, hogy mennyire szép arcom van)...

Ráadásul annyira féltékeny vagyok.. :( Akkor is, amikor a barátom pl a lány haverjaival van :(

15/L

2010. okt. 8. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
hát sajna önbizalomhiányban szenvedsz..ezért kételkedsz..keres valami olyan elfoglaltságot ami örömöt okoz..és máris elterelődik a gondolatod...szeresd önmagad ahogy vagy,ami vagy..29/L...
2010. okt. 8. 14:42
 2/4 anonim válasza:
0%
Míg le nem fogysz, enni fogod ezen magad. semmi más nem segít. Tudom.
2010. okt. 8. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar hogy kövér vagy, akkor kezdj el sportolni. Többet fog segiteni, mint az önsajnálat.Ahelyett hogy örülnél, hogy van barátod, meg sokan dicsérnek itt sajnáltatod magad.Állj fel a géptől és kezd el mozogni.ennyi.
2010. okt. 8. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna ki a kérdést. Csak nem vagyok duci. Már! 163 cm vagyok és hozzá 67 kg tavasszal. Májusban elhatároztam h fogyok, akkor elkezdtem tornázni Rékára, Szandira, kizártam az étrendemből a kenyeret, chipset, nasikat, cukrozott italokat és szeptemberben már 57 kg voltam! A tornát heti egyszer-kétszer csináltam, ma már nincs idő rá, csak hasazok, de nem szöktek fel a kilók mert a kenyeret kizártam és az egyéb káros dolgokat. Sok gyümölcs, mozgás! Fogni még most is van rajtam mit, de sokkal jobban is érzem magam:)

Ha tudsz egy kicsit fogyni, tuti megnő az önbizalmad! Esetleg vágass új frizurát, én is így újultam meg.

Ha így folytatod felemészted magad és a kapcsolatod is rámehet:( Egyébként megkérdezhetem az adataidat? Kg, magasság.

2010. okt. 8. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!