Mindent a cigihez kötöttem, most nehéz. Hogyan csináljam ezentúl a dolgokat nélküle?
Lehet hogy idióta kérdésnek tűnik
le kellett szoknom a cigiről, korántsem terveztem mostanság de muszáj volt ha nem akartam hogy súlyosabb tüdőbajos legyek
hiányzik borzasztóan
egy hónapja nem gyújtottam rá
mindent hozzá kötötte, a kávét, az alkoholt, a sétát, egyéb teendőket
azóta nem iszok kávét, viszont alkoholt sem tudok fogyasztani mert azonnal rá akarok gyújtani
tiszta para de elvonási tüneteim vanak
mit csináljak? elmúlik?
A tudatalattid harcol az elvonás ellen. Ez azt jelenti, hogy nem fogadtad el a leszokás tényét, csak becsapod magad. Így még 10 év múlva sem fognak elmúlni a tünetek.
Akarni kell a leszokást. Anélkül hiábavaló az egész. Saját elhatározásból, saját magadért csináld, ne azért, mert az orvos azt mondta.
hát próbáltam már az e cigit de annyira nem jött be :S meg elég drága is
köszi a válaszokat amúgy
3.- nem szeretnék rágyújtani mert csak visszaesnék, még rosszabb lenne
mért kellene? nem értem
Nem vagy képes letenni, mert tüdőbajos leszel?
Nem fogyasztasz kávét, ez jó dolog, mert az is káros lehet, és nem is piálsz. Mi itt a gond? ez maradhat is így. A késztetés a rágyújtásra meg majd elmúlhat.
Milyen e cigit próbáltál?
Sokféle van rosszabb és jobb is. Nekem ez lesz a 4. készletem... ami valszeg az utolsó is egyben.
Drága? Mihez képest, rendes cigihez képest fele harmada annyi. Tényleg nehéz leállni a cigiről, nekem eddig az elektromos cigi volt a legjobb terápiás eszközöm.
Azért szívj el egy cigit hogy tudatosítsd hogy mit ad neked és segíthessünk mást ajánlani helyette.
Csak akkor fogsz újra rászokni ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!