Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mindent a cigihez kötöttem,...

Mindent a cigihez kötöttem, most nehéz. Hogyan csináljam ezentúl a dolgokat nélküle?

Figyelt kérdés

Lehet hogy idióta kérdésnek tűnik

le kellett szoknom a cigiről, korántsem terveztem mostanság de muszáj volt ha nem akartam hogy súlyosabb tüdőbajos legyek

hiányzik borzasztóan

egy hónapja nem gyújtottam rá

mindent hozzá kötötte, a kávét, az alkoholt, a sétát, egyéb teendőket

azóta nem iszok kávét, viszont alkoholt sem tudok fogyasztani mert azonnal rá akarok gyújtani

tiszta para de elvonási tüneteim vanak

mit csináljak? elmúlik?

2011. jan. 4. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
4 napja nem cigizek. Tegnap beültünk meginni egy pohár sört fallabdázás után. Iszonyatosan kívántam a cigit. Barátomnál volt egy szál. Mondtam hogy nyugodtan gyújtson rá. A végén nem bírtam, kérnem kellett legalább egy slukkot. Aztán gondoltam bele, hogy ne hogy már egy ilyen kis sz*r valami irányítsa az egész életem basszus. Én ezt mondogatom magamnak amikor nagyon rá akarok gyújtani. Amúgy 6 éve dohányoztam, napi egy doboz cigi. Hajrá, kitartás! 22/L
2011. jan. 6. 13:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Én úgy készültem a leszokásra,mint más egy ünnepre.Elképzeltem,ábrándoztam,hogy milyen jó lesz végre nemdohányozni.Műxik.(legalább is nálam).
2011. jan. 16. 17:39
 13/13 A kérdező kommentje:

azóta amugy jobb

már nem érzek akkora hatalmas kényszert hogy legyen

egyre ritkábban de van hogy egy slukkot kérek ettől attól, az elég gy hétre :D fuurcsa de nekem így ment

2011. jan. 17. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!