Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudom, tudom, ez csak rajtam...

Tudom, tudom, ez csak rajtam múlik, de néha mégis olyan nehéz. :S Hogy csináljam? (lent)

Figyelt kérdés

Rengetegszer elhatároztam már, hogy igen, akkor mától egészségesen étkezek, sportolok és leadom a felesleges kilókat. A lightosabb, 'este hat után nem eszek semmit + mozgok' diétától kezdve, a napi max 1200 kalóriabevitelt igénylő fogyókúrán keresztül a léböjt kúrán át, egészen a 3 napig csak zöldséget és gyümölcsöt megengedő önsanyargató hülyeségekig mindent kipróbáltam már, de.. nem igazán bírtam sokáig. 3-4 nap után mindig megakadtam, mert egyszerűen nem bírtam ki édesség vagy éppen sós ropogtatnivaló nélkül. A baráti társaságommal gyakran megyünk moziba, ott ugye a sok popcorn, nachos stb.. És ha már ott vagyunk, hát utána beülünk a mekibe is, ott is az a rengeteg felesleges kalória.. Saját élelmiszerboltunk van, tehát nem nehéz édességhez jutni. Tudom, hogy nem tartanak pisztolyt a fejemhez, és nem kényszerít senki, de ha látom vagy körülöttem eszik, egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne egyek én is.

Ti hogyan birkóztatok meg ezzel? Bármilyen tanács jöhet. :D

2011. jan. 31. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:

igen jól mehet nektek, ha gyakran mozi, meki, csoki... ez is a fiatalok nagy baja szerintem, hogy tömik őket a szülők pénzzel :( nem bántásképp, hisz nagyrészt nem a te hibád.

próbáld ki azt, hogy ha ilyen helyre mentek, csak kevés pénzt vigyél magaddal, így ha akarnál, se tudnál sok egészségtelen sz.rt venni.

normál esetben senkinek nem ezt tanácsolnám, de szerintem neked nincs akaraterőd ahhoz, hogy tudatosan táplálkozz.

2011. jan. 31. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Az sem megoldás, hogy te nem eszel semmit, mert fogyózol. Csak önsajnálathoz vezet (és utána bezabáláshoz). Tudatosan válassz mást, mint a többiek. Gyümit bárhová vihetsz magaddal (pl banán!! alma, körte, narancs stb) vegyél ivójoghurtot, gyümölcsrizst, tejberizst, müzliszeletet, salátát pl a mekiben is vehetsz, a lényeg, hogy gondolj bele, mielőtt betolsz egy bigmacmenüt, mennyit fogsz ártani az alakodnak azzal, ha nem állsz ellen a fölösleges kajáknak.

Az egészséges ételek is lehetnek finomak! (sőt!)

2011. febr. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!