Szerintetek hogyan csináljam, hogy 2 hós. Kisbabám ne rajtam aludjon el?
Figyelt kérdés
Koraszülött babám van s mióta hazajöttünk a korházbol,csak rajtam alszik el.Kellene ezen változtassak?mert sir ha nem veszem fel,addig sir amig fel nem veszem,irtó kitartó tud lenni.Nem szeretném ha ezt szokná meg.2011. febr. 3. 12:59
1/3 anonim válasza:
Örülj neki, ha rajtad alszik. Én imádtam, és nem is akartam leszoktatni róla. Már 1éves, el nem aludna még ölben sem.
:-) Kb 3-4hós korára le is szokott az ölben alvásról, addig örülj, míg ennyire közel érezheted magadhoz. Ez az én meglátásom, biztos sokaknak más. A sírásról meg annyit, hogy lehet egyszerűen csak szüksége van rád.
2/3 anonim válasza:
Én nem gondolom hogy egy 2 hónapos babát kéne sírni hagyni. Mindkét lányom rajtam aludt el, a nagy 1,5 éves koráig, amig nem kapott egy nagy ágyat és ott mellé tudtunk feküdni, a kicsi most 1 éves, és még mindig rajtam alszik el, szopizik. Ha neked nem kényelmetlen, fárasztó akkor hagy aludjon el rajtad! Én imádom amikor a karomban szuszognak, és szerintem ők is.
3/3 anonim válasza:
ha csak elalszik rajtad,és utána beteszed a kiságyba és ott alszik el,akkor nincs gond.Majd ha nagyobb lesz,megtanul egyedül aludni.Az én fiam 11,5 hónapos koráig cicin aludt el,addig szoptattam,aztán beteg lett,csak ringatva aludt el,így ment a ringatás 15 hónapos koráig.Akkor egyik napról a másikra megtanult egyedül elaludni,azóta csak beviszem a szobájába,beteszem az ágyba és pár perc alatt elelszik.A te babád még nagyon kicsi,szüksége van a közelségedre,úgyhogy szerintem ezzel semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!