Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kellene...

Szerintetek mennyit kellene fogynom igy? Nagyon tulsulyos vagyok?

Figyelt kérdés
[link] -a baratom szerint annyira elhiztam hogy mar undorodik tolem,(betegseg miatt de az elhizas akkor is elhizas)mar szexelni se akar- ezert vagyok kivancsi a velemenyekre,kerlek legyetek oszintek mert epito jelleguen hat ram!koszi

2017. aug. 21. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
ez bőven tökéletes..
2017. aug. 21. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Off kérdező, saját példa: anno én is hasonlóan híztam meg, és kb. ennyire, amikor a barátom ugyanezeket kezdte hajtogatni. Altattam magam, de kiderült, megcsalt...egy nálam/nálad jóval testesebb lánnyal. Szóval akik erre hívták fel a figyelmet, igazat mondanak. Nem azért bunkó, mert te ezt érdemled, hanem mert nem szeret.

Ezt nem tartom vészesnek, időben kell elkezdeni az edzést/kajaügyi váltást.

2017. aug. 21. 23:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!Igen elkezdtem az eletmod valtast es kapok megfelelo gyogyszeres kezelest is igy remelem hogy visza terhetek a regi alakomhoz...a betegsegem elott igy neztem ki: [link] -de azota csak hiztam :/ de eltmodot akarok valtoztatni es visza kapni a testem-tudom h ot is megviselte mert azert lenyegesen nagy kulonbseg van a kozott hogy hogy neztem ki amikor megismert es most
2017. aug. 21. 23:43
 14/16 anonim ***** válasza:
96%

A barátod egy jó nagy paraszt,nyilván nem fogsz egy gyk-s emberre hallgatni de szerintem addig kellene menned tőle ameddig lehet.

Nem normális,hogy valaki így reagál, akár betegség miatt híztál akár nem.

Mi lesz ha terhes leszel és ott is rád szalad pár kg??

Nyilván van rajtad felesleg de nem vagy kövér,pláne nem undorító...

2017. aug. 22. 07:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
a barátod ösztönlény , aki csak a testedbe szeretett bele, sajnos ez van.
2017. aug. 22. 09:35
 16/16 Mr.Bab válasza:
Barátokat addig rugdosnám még meg nem pusztul ha még a barátod.
2018. júl. 28. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!