Terhes vagyok és déli 12 után nem eszem semmit, maximum nyers zöldséget. Szerintetek így elkerülhető az elhízás?
Csatlakozom a többiekhez, kivéve, ha rendesen eszel, s számodra ez a típusú időszakos böjt passzol, mert akkor OK.
A szokásoshoz képest többletben kell enned, természetesen (bár van, aki várandósan fogy zsírból, minimálisan végülis beleférhet, de nem írtad, hogy túl kövér lennél). OK, hogy nem jó a túlzott hízás, de akkor talán ne zabálj. Ez nem jelenti azt, hogy ne ehetnél akár egész nap vagy amilyen elosztás számodra megfelelő.
Ahogy írtam, lehet, hogy ez neked kiváló. De ha tudod, mit csinálsz, miért kérdezel? Főleg elegendő infó megadása nélkül.
A legtöbb ember, ha délben befejezi az evést, nagyon kevés kalóriát visz be. Akár azok is, akik igazán tudnak enni, ez változó. Sokunk pedig úgy kiéhezne estére, hogy ihaj. Nekünk ez soha nem jó.
Várandósan ne kezdj ilyen drasztikus váltásokba, ha eddig nem így ettél. Nem tudom, miért merült fel benned ez az igazán szokatlan stílus. Kevesen esznek így. Kevesen tudnak így normálisan enni.
Ha te ezek közé tartozol s ez a tapasztalatod, s délelőtt simán bepakolsz mondjuk 2600 kcalt, ami tegyük fel, hogy neked a jelenlegi szükségleted, akkor miért nem közölted ezt?
Bár kétlem, hogy ez egy valós kérdés, de talán mégis. Hasonló kaliberű téma: nem tudom, emlékszik-e valaki Katie Price "Jordan" nevű angol modellre. Na ő volt az, aki fennhangon állította, hogy nem fog megártani egy kis kilengés a várandósság alatt. Aztán meglepődött. Emlékeztem, valamilyen rendellenességgel született a gyereke, most rákerestem:
"A fiú halmozottan sérülten született: szepto-optikus diszpláziában (ami vakságot okoz, és a növekedési hormon rendellenes termelődését), Prader–Willi-szindrómában (ami állandó éhségérzetet okoz, így elhízáshoz és cukorbetegséghez vezet), emellett ADHD-ben (figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar) és autizmusban szenved. "
A 15. válaszoló voltam s eszembe jutott, hogy nem árt kiegészítenem. Pedig máskor nem felejtem ezt el, eh.
Nos, a legtöbb nőnek nem egészséges az időszakos böjt, pláne a drasztikusabb. Ez nem mindig érezhető az életmód elején. Úgyhogy erre alapfokon sem árt vigyázni, várandósan pedig pláne. Főleg, hogy a fentit a nőknél a más hormonháztartás okozza, várandósan pedig megintcsak megváltoznak a dolgok e téren.
Csak akkor ennék így, ha kvázi nem tudok máshogy, csak így érzem jól magam. Csak mert hátha hízom máshogy, nem.
Egyáltalán miért kell bármit tenni, ha még nem híztál jelentősen? "Vigyázni" (arra, hogy ne zabáld túl magad iszonyúan) azt célszerű, ha nagyon evős vagy, de ennyi.
Normális vagy pasztmek????? Egész eddigi életedben tök rendben volt, hogy meg vagy hízva és pont most kell diétázni? Szerinted mégis mi a szentséges szarból fog a gyerek a hasadban csontokat, idegrendszert, szerveket növeszteni? SALÁTÁBÓL?
Aki ilyen hülye és önző az minek szül?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!