Sokat, es egeszsegtelen kajakat eszik, de megis sovany?
Bocsi, hogy ide raktam, itt lesznek a legtapasztaltabb valaszolok szerintem.
Szoval baratnom SOKAT eszik, EGESZSEGTELEN kajakat es megis SOVANY. Ennek mi lehet az okozoja? Gyors anyagcsere? Mar reg nincs novesben, kb 15 eves kora ota ugyanannyi magas es mar 20 eves. (Kb 160 cm, es ilyen 44 kilo korul lehet...)
Már írták, az pont nem számít hízáskor, hogy egészségtelen-e, nem mintha tudnám, hogy az pont neked mit jelent, mindenki mást tart egészségtelennek, nem is mindig alap nélkül. Más étrend lehet egészséges más embereknek.
Azt sem én írom először, hogy még az sem biztos, hogy sokat eszik. Lehet, hogy csak szerinted sok, amit eszik vagy nem látod minden étkezését. Az én átlagos ebédem is nagyobbacska (sok fogyózó egész napi bevitele nincs annyi), de máskor alig eszem.
Lehet aktív, lehet gyors anyagcseréjű s genetika is van olyan, hogy extrém zabálással is csigatempóban hízik az ember. Nem mindenki tud zsírt felszedni, legalábbis emberi mennyiségű étellel...
Én is túlságosan vékony vagyok, 158 centivel vagyok 40 kiló, pedig sokszor tudok enni és normál adagokat.
Szerencsére nincs kint a bordám, de a hízás nem megy, ilyen a genetikám.
A barátomnak így megfelelek, és nem szekál halálra, hogy milyen vékony vagyok.
Nem az a lényeg, hogy a barátnődnek milyen az alkata, hanem az, hogy egészséges legyen!
Lehet genetika is, vagy egy jól működő pajzsmirigy. :)
Én 20 éves koromban 170 cm-hez voltam 49 kiló, én se tudtam hízni, de harmincon felül ez úgyis megváltozik, akkor majd jönnek a kilók. Persze ha ilyen alkat, akkor sem kell durva hízásra számítania, de nem lesz cérnaszál mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!