CSAK egészségtelen kajákat kívánok, mit csináljak?
Az igazi kívánósság a második trimeszterben jön, amikor kovászos uborkával ennéd a lekváros kenyeret.
Ez még nem az.
Ha nagyon vékony vagy, akkor nincs kizárva, hogy a tested szeretne felkészülni a terhesség és a szülés kihívásaira, és próbálja értésedre adni, hogy pár kiló pluszra lenne szüksége, hogy legyen tartaléka.
A tészta és az édesség is belefér az étrendbe, mert senki se kötelez rá, hogy egy ültő helyedben egyél meg két tányér túrós tésztát szalonnával és cukorral. Elég ha annyit eszel, hogy csökkentsd a vágyódást az étel után, nem kell vele jól is lakni.
Nekem a kívánósság egyáltalán nem volt, de az első időkben a hányás miatt sokat ettem. Vagyis, csak farkaséhségem volt (alultáplált voltam előtte) és ki is hánytam minden ebédet.
Ez most furcsán hangzik, de pl. csak ajvárt voltam hajlandó enni pirítóssal meg paprikával. Aztán egy hétig csak parasztreggelit tojással.:))
Szerintem egyél zöldségeket stb., és szedj mellé b6-ot, így nem hányod ki.:) a b6 nekem tényleg segített.
33hkm
Én így voltam, sőt vagyok is még mindig... És nem híztam egy kilót sem, pedig már 3. trimszterben vagyok :)
Amennyire lehetett próbáltam az egészszégtelen kajákból is egészségesebb verziót enni. Pl az olasz kajak nagyrészét meg lehet diétásabban is csinálni, tk tészta, sovány hús, spenót, friss paradicsom, stb. Pizzat is süthetsz maganak otthon, tk liszt, soványabb sonka, sajt, gomba, házi pizzaszósz paradizsomból, bazsalikommal, oreganoval. Gyrost is ehetsz, az igazából sovány csirkehús, zöldségekkel, kéred esetleg pita nélkül. Vagy az kis pita se árt amúgy sokat. Stb stb. De ne stresszled ezen magad, főleg, ha még sovány is vagy. Ha lehet ne mekivel tömd magad meg virslivel, ami tele van adalékanyaggal, és ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!