Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » CSAK egészségtelen kajákat...

CSAK egészségtelen kajákat kívánok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, igyekeztem figyelni az étkezésemre, de egyszerűen nem kívánok mást, csak tésztákat, pizzát, kínai kaját, pudingot, tejszeletet, túrórudit, szóval mindent, ami nem egészséges. Ha rágondolok a zöldségre, gyümölcsre, rohannék hányni. Ennek ellenére fogyasztom őket, de ahogy megeszem, 24 órás hányinger garantált. A labor vizsgálataim tökéletesek, és túlsúlyom sincs, nagyon vékony vagyok. Szerintetek mit tegyek? Egyek azt, amit kívánok, de egészségtelen, vagy olyat, ami egészséges, de kihányom?:/
2016. jan. 26. 09:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Egyed azt ami jól esik csak így nem árt valami vitamin mellé. Fehérjére figyelj legalább. Nyilván egy túrórudi is jobb a semmitől csak azért a fehérje tényleg fontos.
2016. jan. 26. 10:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát mértéktelenül semmi kép sem jó, szükség van vitaminokra is, csak üres kalóriákkal nem célszerű tömni magad.
2016. jan. 26. 10:05
 3/15 anonim ***** válasza:
66%

Az igazi kívánósság a második trimeszterben jön, amikor kovászos uborkával ennéd a lekváros kenyeret.

Ez még nem az.

Ha nagyon vékony vagy, akkor nincs kizárva, hogy a tested szeretne felkészülni a terhesség és a szülés kihívásaira, és próbálja értésedre adni, hogy pár kiló pluszra lenne szüksége, hogy legyen tartaléka.

A tészta és az édesség is belefér az étrendbe, mert senki se kötelez rá, hogy egy ültő helyedben egyél meg két tányér túrós tésztát szalonnával és cukorral. Elég ha annyit eszel, hogy csökkentsd a vágyódást az étel után, nem kell vele jól is lakni.

2016. jan. 26. 10:08
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Edd azt, amit megkívánsz. Semmi bajotok nem lesz tőle. A baba úgymond elveszi tőled, ami neki kell. Ha később meg tudod enni a gyümölcsöt, majd bepótolod.
2016. jan. 26. 10:11
 5/15 anonim ***** válasza:
49%

Nekem a kívánósság egyáltalán nem volt, de az első időkben a hányás miatt sokat ettem. Vagyis, csak farkaséhségem volt (alultáplált voltam előtte) és ki is hánytam minden ebédet.

Ez most furcsán hangzik, de pl. csak ajvárt voltam hajlandó enni pirítóssal meg paprikával. Aztán egy hétig csak parasztreggelit tojással.:))

Szerintem egyél zöldségeket stb., és szedj mellé b6-ot, így nem hányod ki.:) a b6 nekem tényleg segített.

33hkm

2016. jan. 26. 10:12
 6/15 A kérdező kommentje:
Jaj bárcsak tudnék mértéktelenül enni..de nem. Pont az a baj, hogy kevés dolgot kívánok, keveset eszek, de amit ilyenkor megkívánok, na az pont a pizza, tészta. Vettem mindenféle bio meg natúr,elvileg könnyen emészthető finomságot, de nem válik be semmi. Csak ezek a hülye szénhidrátos, ízfokozós szarok. Mellette szedek sok vitamint...
2016. jan. 26. 10:14
 7/15 A kérdező kommentje:
Húha, 5ös válaszoló, az se semmi!:D b6 vitamint szedek.
2016. jan. 26. 10:16
 8/15 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, én hetekig éltem uborkás-sajtos kenyeren mert úgy kívántam, hogy az nem igaz.. Ez volt amikor elmúlt a hányinger kb 12 hetesen. Addig meg alig bírtam enni, egyes ételek illata már hányingert okozott.
2016. jan. 26. 10:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát vannak furcsa dolgok az biztos. Én lecsót ettem lekvárral 😐. Most a kislányom nutellas kenyeret eszik sós hagymával. Lehet h örökölte a hulyeseget az anyjától. Amúgy egy pizza nem fertő ha Te keszited el otthon. A túró rudi sem káros. Amit ne egyél az a tartósított cuccok. Pl zacskós leves, konzervek ilyesmi...
2016. jan. 26. 10:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Én így voltam, sőt vagyok is még mindig... És nem híztam egy kilót sem, pedig már 3. trimszterben vagyok :)

Amennyire lehetett próbáltam az egészszégtelen kajákból is egészségesebb verziót enni. Pl az olasz kajak nagyrészét meg lehet diétásabban is csinálni, tk tészta, sovány hús, spenót, friss paradicsom, stb. Pizzat is süthetsz maganak otthon, tk liszt, soványabb sonka, sajt, gomba, házi pizzaszósz paradizsomból, bazsalikommal, oreganoval. Gyrost is ehetsz, az igazából sovány csirkehús, zöldségekkel, kéred esetleg pita nélkül. Vagy az kis pita se árt amúgy sokat. Stb stb. De ne stresszled ezen magad, főleg, ha még sovány is vagy. Ha lehet ne mekivel tömd magad meg virslivel, ami tele van adalékanyaggal, és ennyi :)

2016. jan. 26. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!