Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » CSAK egészségtelen kajákat...

CSAK egészségtelen kajákat kívánok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, igyekeztem figyelni az étkezésemre, de egyszerűen nem kívánok mást, csak tésztákat, pizzát, kínai kaját, pudingot, tejszeletet, túrórudit, szóval mindent, ami nem egészséges. Ha rágondolok a zöldségre, gyümölcsre, rohannék hányni. Ennek ellenére fogyasztom őket, de ahogy megeszem, 24 órás hányinger garantált. A labor vizsgálataim tökéletesek, és túlsúlyom sincs, nagyon vékony vagyok. Szerintetek mit tegyek? Egyek azt, amit kívánok, de egészségtelen, vagy olyat, ami egészséges, de kihányom?:/
2016. jan. 26. 09:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jaah, meg amit még imádok, az a grillcsirke, sült krumplival. A krumplit sütőben sütöm, minimális olajjal, így nem olyan vészes. Teszke mellé brokkolit, répát is. A csirkére is csak fokhagymát teszek, minimális só-bors. Semmivel se rosszabb, mint egy átlagos ebéd, de nagyon finom :)
2016. jan. 26. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Esetleg probald ki hogy ezeket is megprobalod egeszsegesen kesziteni, pl pizzat teljeskiorlesu lisztbol, pudingot cukor helyett nyirfacukorral, tesztabol szinten teljeskiorlesut valassz.
2016. jan. 26. 12:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Majd változik. Egyed, amit kívánsz és szedj multivitamint vagy terhesvitamint mellé. Semmi bajtok nem lesz. Én a második gyerekkel voltam így, sajtburger, pizza, kóla volt hetekig a menü.
2016. jan. 26. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Én a 4. hónap végéig hánytam éjjel-nappal, és kizárólag 2 dolog mulasztotta el néha a hányingeremet, a fehér-vizes zsemle, és a gépi-vizezett cola (a bolti üveges nem ). Szóval én ezeken éltem 4 hónapig. Aztán ahogy már nem volt hányingerem, vissza tudtam térni az egészséges étkezésre. Valaki már írta, próbáld meg egészségesebben elkészíteni a pizzát, pudingot, ha csak rendelsz, sok helyen lehet diétás pizzát is kérni. Emellett szedj vitaminokat, ha tudsz, sétálj nagyokat, így mozogsz is valamit.
2016. jan. 26. 18:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Esetleg a pizza mellé ehetsz egy salátát, olyan összetevőkből, amit te meg tudsz enni. Gyümölcsből is van sokféle, egyél olyanokat, vagy avokádót, abban annyi minden van, és inkább hasonlít egy tejszínes valamihez az íze (ha érett, és nem túlérett, vagy éretlen), mint zöldség-gyümölcshöz.

Egyébként nem olyan gáz dolgokat kívánsz, pár hétig nem lesz tőle bajod, a második trimeszterre szerintem rendeződik majd.:) Ja, és a túró rudiban is van fehérje!!:)

2016. jan. 27. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!