Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakran nassoltok/eszte...

Milyen gyakran nassoltok/esztek egészségtelen kajákat? Mit csináltok, ha rátok tör mondjuk az édesség utáni vágy?

Figyelt kérdés

Én sajnos sokszor nem tudom megállni, és mindenféle szemét kaját megeszem. Ezzel viszont kb. tönkre teszem a testemet, hiába mozgok rendszeresen.

Ti hogyan csináljátok? Írtok étkezési tervet, amihez tartjátok magatokat? Vagy annyira nem foglalkoztak az evéssel? Terveztek be cheat day-eket (vagy cheat mealeket)? Vagy ha megkívánjátok, megeszitek?

((Btw kb. 5 kg felesleg van rajtam, de ez szerintem szépen lemenne, ha leállnék a binge eatinggel - volt már ilyen néhány éve egy antidepresszánstól. 25/L))

2016. ápr. 26. 05:44
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Sokan nem ismerik be, de a cukor függőséget okoz és .Pont.

Első körben le kell szokni, ehhez pedig önkínzó módon, ki kell bírni nélküle 20-40 napot, és a végén már kívánni sem fogod... Ellenben, ha újra nagyobb mennyiséget fogyasztasz, pikk pakk vissza is áll rá az agy, és újra folyamatosan kívánni fogod.

2016. ápr. 26. 06:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet határozni tudományos egzaktsággal, hogy mi a egészségtelen kaja?
2016. ápr. 26. 06:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen meg...
2016. ápr. 26. 06:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem akarok hülyeséget írni :D

De gondolom, mindenkinek más táplálkozási szokások jönnek be, szóval mindenkinek vannak olyan ételek, amit csak mértékletesen jó fogyasztania vagy akár teljesen ki kell zárnia a az étrendjéből.

Amire én próbálok törekedni, az a clean eating: cleaneating.hu/clean-eletmod/a-tiszta-etkezes-13-legfobb-szabalya/

((Annyi még, hogy én laktovegetáriánus vagyok)) Tehát amikor fent írtam, hogy egészségtelen kaja, akkor a cukros vagy zsíros feldolgozott élelmiszerekre (a csokira, cukrászsütikre, péksütikre, kekszre, csipszre, üdítőkre, rántott sajtra és társaikra...) gondoltam.

2016. ápr. 26. 07:46
 5/8 A kérdező kommentje:
És nagyon örülnék, ha a moderátorok nem raknák át a fogyókúra kategóriába a kérdésemet, mert ott nagyrészt fura diétákat követő, 2 hét alatt 10 kilót fogyni akaró lányok vannak. A sport, mozgás kategóriában meg vannak nagyon értelmes emberek :)
2016. ápr. 26. 07:49
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem írok ilyesmit, nem vagyok a divatos egészségtippek követésének a híve. Ha megkívánom az édességet, eszem, ilyen egyszerű. Az egész úgyis a genetikán múlik.
2016. ápr. 26. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:
5 kiló még nem nagy dolog , de én már igyekszem kerülni az édes izéket. Amikor dagadt voltam, akkor egy rakás szar voltam, bár rajtam nem 5 kiló volt, hanem 20-30. Meg valahogy engem annyira nem vonz az állandó evés. Akkor voltam kövér amikor unalomból ettem. Keress valami elfoglaltságot. Lehetőleg aktívat. És ne csalónapozz, mert lehet átesel a ló túloldalára. Néha egyél persze valami édességet, ha nem bírod, de nem kell összeenni mindent hirtelen.
2016. ápr. 26. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozom ilyen dolgokkal. Eszem amit (és amennyit) megkívánok. A túlsúlytól nem tartok mert az isten kalóriáját is képes vagyok ledolgozni.

57F

2016. ápr. 27. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!