Milyen gyakran nassoltok/esztek egészségtelen kajákat? Mit csináltok, ha rátok tör mondjuk az édesség utáni vágy?
Én sajnos sokszor nem tudom megállni, és mindenféle szemét kaját megeszem. Ezzel viszont kb. tönkre teszem a testemet, hiába mozgok rendszeresen.
Ti hogyan csináljátok? Írtok étkezési tervet, amihez tartjátok magatokat? Vagy annyira nem foglalkoztak az evéssel? Terveztek be cheat day-eket (vagy cheat mealeket)? Vagy ha megkívánjátok, megeszitek?
((Btw kb. 5 kg felesleg van rajtam, de ez szerintem szépen lemenne, ha leállnék a binge eatinggel - volt már ilyen néhány éve egy antidepresszánstól. 25/L))
Sokan nem ismerik be, de a cukor függőséget okoz és .Pont.
Első körben le kell szokni, ehhez pedig önkínzó módon, ki kell bírni nélküle 20-40 napot, és a végén már kívánni sem fogod... Ellenben, ha újra nagyobb mennyiséget fogyasztasz, pikk pakk vissza is áll rá az agy, és újra folyamatosan kívánni fogod.
Nem akarok hülyeséget írni :D
De gondolom, mindenkinek más táplálkozási szokások jönnek be, szóval mindenkinek vannak olyan ételek, amit csak mértékletesen jó fogyasztania vagy akár teljesen ki kell zárnia a az étrendjéből.
Amire én próbálok törekedni, az a clean eating: cleaneating.hu/clean-eletmod/a-tiszta-etkezes-13-legfobb-szabalya/
((Annyi még, hogy én laktovegetáriánus vagyok)) Tehát amikor fent írtam, hogy egészségtelen kaja, akkor a cukros vagy zsíros feldolgozott élelmiszerekre (a csokira, cukrászsütikre, péksütikre, kekszre, csipszre, üdítőkre, rántott sajtra és társaikra...) gondoltam.
Nem foglalkozom ilyen dolgokkal. Eszem amit (és amennyit) megkívánok. A túlsúlytól nem tartok mert az isten kalóriáját is képes vagyok ledolgozni.
57F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!