Nem baromi egészségtelen, hogy napi szinten esznek édes dolgokat?
Én nem tartom jónak, de tudom, milyen, ha az ember évtizedek alatt megszokja s evés után már határozottan vágyik édességre. Nagyon támogatom, hogy a kisgyerekeket ne édességekkel tömjék s akkor nem szokják meg... Túl sok cukrot s általában szénhidrátot fogyaszt a mai modern ember, no meg mindenféle adalékanyagokat, ami nélkül remekül meg lehet lenni (s még meg is lehet oldani, persze a szokás és a kényelem nagy úr).
Ami engem illet, örülnék, ha nem ennék napi szinten édességet, de ez hosszú folyamat, jelenleg elégedett vagyok azzal is, ha az édességeim szénhidrátszegények s persze saját készítésűek. Az egészségtudatosságom és a hedonizmusom egyaránt magasan van, elvagyok így.
Az átlagember magas cukorfogyasztását szerencsére ösztönösen kerülöm, sosem tartottam épeszű dolognak, hogy sütünk egy sütit (s nem is évi 1-2-szer), 60 deka cukorral, vagy a befőttbe teszünk cukrot, amitől csak rosszabb lesz szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!