Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek van valami "mantrátok"?

Nektek van valami "mantrátok"?

Figyelt kérdés
Légyszíves ne nevessetek ki vagy szóljatok ezért majd be! Az a baj velem, hogy néha nagyon elfog a vágy, hogy egyek. Még akkor is, ha már tele vagyok, nem bírom megállni, hogy ne egyek még valamit. Már nagyon le szeretnék fogyni! Eddig is fogytam lassanként mindig picit, de most le szeretnék adni kb 5 kilót egy hónap alatt. Ti mit szoktatok magatoknak mondani, amikor elkap egy nagyon erős vágy? Segítsetek légyszi, nagyon fontos lenne!
2017. okt. 5. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
En azt, hogy holnap nagyon fogod ezt banni. Illetve, hogy kell ez neked?
2017. okt. 5. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán furcsán hangzik, de én meg szoktam győzni magam arról, hogy a kaja egy üzemanyag, nem pedig egy élvezeti forrás. Jó, lehet az is, de nem az elsődleges. Szóval, ha csak nassolhatnékom van, akkor mindig lemegy a fejemben, hogy "éhes vagyok? Kell az üzemanyag? Vagy csak a lelkem kívánja?" Általában ezzel sikerül felerősítenem a józan eszem és meggyőzni magam arról, hogy baromság nassolni, mert nincs rá szükségem. Plusz a másik, hogy csak addig okoz örömet az evés, amíg tart. Pár perc. Utána meg jön a lelkifurdalás. nem éri meg :)
2017. okt. 9. 16:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!