95 kiló már-már kórosnak számít 14 évesen?
Szia. Sok mindenki írt már itt előttem mindenfélét.
15 éves vagyok, 172 cm jelenleg 69 kg. Én gyerekkoromban nagyon mefáztam kb 4 évesen, vesegyulladásom volt. Azelőtt nagyon kis vékonyka gyerek voltam .Nagyon sok antibiotikumot és vitamint kaptam. Elkezdtem hízni. Nemrég elegem lett abból hogy álladóan szekálnak és el kell viselnem a sértéseket. Én 3 hónap alatt 8 kg-ot fogytam.
Már ismered a történetem és az én tanácsom az lenne, hogy fokozatosan mondj le az édességről, azt nem lehet egyik napról a másikra. Kezdj el otthon tornázni. először valami könnyűvel aztán mindí emeld a tétet. később már járhatsz futni , én még ilyen súlyfeleslegnél nem ajánlom. Többen is írták a kalóriaszámlálást. Na ez olyan, hogy valakinek bejön valaki nem szereti. Én soha nem tudtam betartani , hogy mennyit egyek egy nap. Többször ettem keveset , zumbáztam (nagyon jól megmozgat). De a legfontosabb, hogy legyen motivációd. Akár megkérheted az egyik barátnőd aki szívesen segítene. Én mostanában barátnőmmel edzek és [link] sokkal jobb mert VAN aki motivál.
Remélem segítettem egy kicsit. Sok sikert. Bár nem ismerlek , de hiszek benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!