Egy év alatt 11 kiló nagyon kis mértékű fogyásnak számít?
Figyelt kérdés
72 kilóról fogytam 61-re, teljes életmódváltással. Mondjuk a súlyom stagnált 66 kilóm vagy 7 hónapig...(Máig nem tudom, miért.)2017. szept. 3. 14:18
1/4 anonim válasza:
Lassú fogyás, de nincs vele semmi baj. Én kicsit gyorsabban fogytam egy ideig, majd évekig stagnáltam. Nem mindenkinek megy pár év alatt lefogyni, de ha nincs nagy felesleged és nem zavar különösebben, akkor teljesen OK az igen lassú fogyás is, legalábbis ha ehhez nem kell nagyon küzdened, csak követed az új, jobb életmódodat.
2/4 anonim válasza:
havi egy kiló, az pont ideális...aztán jön a neheze, megtartani a súlyt...legalább évekig.
4/4 anonim válasza:
Teljesen jó!
Azt nem tudom miért mondják még mindig,hogy megtartani nehéz...akinek volt annyi akaratereje,hogy lefogyott annak gyerekjáték megtartani azt a súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!