Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 95 kiló már-már kórosnak...

95 kiló már-már kórosnak számít 14 évesen?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és nagyon kövér. Majdnem 95 kg. Akárhogy próbálok lefogyni nem megy és a próbálkozások után mindig feladom. Az is baj hogy nagyon sokat eszek. Viszont le akarok fogyni és el szeretném kezdeni a fogyokurat. Ki mit ajánl?

2017. szept. 30. 09:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
24%

Nos... 1 hónnappal ezelőtt 75 kg voltam, most 67...

Többet eszem, mint eddig, mégis fogoyk..

2017. szept. 30. 09:47
 2/24 A kérdező kommentje:

Ja és 160 cm körüli vagyok

Megnézettünk orvossal de nem talált semmi szervi bajt

2017. szept. 30. 09:47
 3/24 anonim ***** válasza:
67%
Uhh,nagyon sok...en 162cm vagyok,es 49kg...
2017. szept. 30. 10:06
 4/24 anonim ***** válasza:
51%

Ez maximum 2 m-es magasságnál lehetne elfogadható!

Ne egyél egész nap és kezdj ez kalóriákat számolni ( a kaloriabazis.hu kimondottan jó erre) és szép lassan állj vissza normál súlyra. A kalóriaszámolas elönye, hogy mindenféle kedvencedböl ehetsz, semmiröl nem kell teljesen lemondani, csak van, amiböl kevesebbet ehetsz egyszerre.

2017. szept. 30. 10:07
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Hormonszintvizsgálat, pajzsmirigyfunkciók?

Ha minden ok, lassan kezd el úgy hogy kevesebb adagokat eszel mindig egy kicsivel. Én vékony vagyok és nem akarok okoskodni de azt látom hogy a kövérek eszement mennyiségeket esznek.

2017. szept. 30. 10:15
 6/24 anonim ***** válasza:
72%

Ez már elég kemény túlsúly.165 cm és 52 kg vagyok,és még így sem vagyok vékony.

Volt egy osztálytársam,159 cm és legalább 70-80 kg volt.Szóval eléggé sok a mostani súlyod.

Hogy tudtál így elhízni ?Miket és hányszor eszel egy nap ? A csoki meg egyéb dolgokról tegyél le és kezdj el mozogni,mert ez nagyon nem jó és később bajok lehetne emiatt.

Ne add fel !1 hét alatt nem fogsz lefogyni.Sokáig tart mire leadsz pár kilót,de már az is nagy siker.Ha szeretnél lefogyni,szeretnél szép vékony lenni(nem nagyon vékony,mert az sem jó :D ) ,akkor küzdj érte.

Esetleg személyi edzőt tudok javasolni,bár én még nem próbáltam,csak egy ismerősöm.Vagy kezdj el otthon tornázni,biciklizni,vegyél kondi bérletet vagy menj úszni vagy amit akarsz,csak kezdj el otthon mozogni.

Próbálj étrendet készíteni,és ne egyél annyit !

Kerüld a sok kenyeret,édességet,meg egyéb izéket :D Előbb utóbb sikerülni fog,csak akarni kell és idő kell hozzá,de megéri !

2017. szept. 30. 10:24
 7/24 anonim ***** válasza:
57%
Ha 190 centi vagy
2017. szept. 30. 10:25
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
Az 5-ös jól mondja. Olyan 40 kg-t kéne fogynod. Menj orvoshoz, ha minden rendben van, akkor hagyj fel a zabálással és kezdj el mozogni, ha nem akarod, hogy lötyögjön rajtad a bőr.
2017. szept. 30. 10:28
 9/24 anonim ***** válasza:
66%

Ez sajnos nem csak "már-már" számít kórosnak, hanem konkrétan kóros elhízás

14 évesen.

Kérjetek segítséget szakembertől, mert ha most nem fogysz le, beteg felnőtt lesz belőled. 20 éves korodra cukorbeteg leszel, a magas vérnyomást és következményeit nem is említve. Feltételezem, hogy nem szeretnél már huszonévesen gyógyszereken élni.

Ne itt keress megoldást, segítséget. Neked szakember kell sürgősen.

Sok sikert!

2017. szept. 30. 11:20
 10/24 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Egyik osztálytársam is majdnem ennyi kiló volt mint te, bár egy 10 centivel magasabb. Neki beszóktak, elég durván, ezért drasztikusan koplalni kezdett.

Sikeresen lefogyott.

DE! Ő is tudja, hogy ez így nem volt jó!

Nem maradt rajta semmi izom, "löttyedt" lett, semmi alakja nem volt.

Egy régi osztálytársam is elég kövér volt. Nagyon sokat csúfolták, bár ez inkább a személyisége miatt lehetett. Rengeteget evett, láttam egy táborban.

Kalóriákat számolja mostanában és már egy 5 kilótól megszabadult.

Ne,feledd, hogy az nem jó, ha túl hamar fogysz le. A súlyodnál ugyan hamar fogysz majd az elején, de aztán lesz, mikor megállsz a fogyásban, de ez ne vegye el a kedved! Ne éheztesd magad, inkább sportolj és számold a kalóriákat.

Legyen valami ami motivál! Ez nagyon fontos. Lebegjen előtted a cél.

Ne add fel!

Sok sikert! :))

2017. szept. 30. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!