Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Városban hol tudnék futni?

Városban hol tudnék futni?

Figyelt kérdés
L16 vagyok és 87 kg. Szeretnék holnaptól minden reggel iskola előtt futni menni, de nem nagyon tudok helyet, hogy hol tudnék.:S mivel korán kezdődik a suli, ezért reggel még sötét van, itt csak egy park van, ahová tudnék menni, de az tele van hajléktalanokkal reggel, inkább oda nem mennék.:S Valami ötlet?:(
2010. máj. 27. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:

hát a járdán:)

szerintem nem gáz ha simán az utcán futsz! Én is szoktam. ha mégis kellemetlennek érzed szerezz be egy kutyát, tökéletes alibi és még ösztönöz is:D

2010. máj. 27. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Betonon nem olyan jó futni ezért én inkább a parkos részeket javasolnám biztos van olyan a környéken ami kissé barátságosabb az általad lertnál.
2010. máj. 27. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

milyen magas vagy?

ha 15 kgnál nagyobb a túlsúlyod inkább bringázz vagy ússz, mert szarrá mennek az ízületeid, pláne városi terepen egy nem megfelelő cipővel

2010. máj. 27. 21:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajna csak 165:( Úgyhogy jóval több, mint 15:S Mennyi időt kell úszni egyfolytában, hogy érjen is valamit?:S
2010. máj. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!