Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs lehetőségem futni, mert...

Nincs lehetőségem futni, mert városban lakom, a helyben futás is jó?

Figyelt kérdés
itt nem lehet futni, mert messze van csak zöld övezet, csak betonrengeteg és zebrák és piros lámpák zavarnának, így nem lehet futni, de szeretnék aerob mozgást végezni, ezért igy gondoltam hogy aszobámban futok helyben kb20percet, ez is ugyanolyan jó, mint ha kinn futnék?
2009. jún. 30. 00:24
 1/8 anonim ***** válasza:
jobb mint a semmi, de sokkal kevésbé használ, mert nem annyira rugaszkodsz el a földtől, teljesen más testrészeket mozgat meg
2009. jún. 30. 00:28
 2/8 A kérdező kommentje:
mert a pulzusom igy is kb annyi ami a zsirégetéshez kell..szóval akkor elvileg jónak kéne lennie h zsirt égessen...
2009. jún. 30. 00:41
 3/8 A kérdező kommentje:
és ha ugy csinálom h a szobám 1ik sarkátol a másikba és vissza?
2009. jún. 30. 00:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. én egyszer megpróbáltam fél óráig így futni, és semmit nem használt, csak kb 2 napig alig bírtam lábraállni ( ugyanakkor a kinti futást nagyon jól bírtam ) lehetséges hogy jobban megterheli az izületeidet, nem tudom, de nekem borzasztóan fájt utána a lábam.
2009. jún. 30. 01:12
 5/8 anonim ***** válasza:
egyetértek ez előzővel én is ezt tapasztaltam. én is városi vagyok, de ki lehet menni a sportpályára ;) biztos nálatok is van!
2009. jún. 30. 01:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Helyben futás helyett akkor már csinálj valami mást... Aerobik féle mozgás, ugrókötél, ami nem olyan megterhelő, de azért megmozgat. Vagy sétálj el a sportpályáig.

Esetleg 10ezerért lehet venni már egyszerű futópadot..

2-vel előttem hozzászólónak... Egyszer futottál 30 percig és semmi!? Mit vártál??? Brad Pitt lesz belőled. Ráadásul 30 perc után kezd el égni a zsír, szóval pont abbahagytad, amikor kezdett volna valami érni, de ha valaki azt gondolja, hogy egy alkalom majd meglátszik, azt csak sajnálni tudom!

2009. jún. 30. 07:21
 7/8 anonim ***** válasza:

01:12-es vagyok: nem úgy értem hogy egy alkalom után meglátszik stb. Hanem a végén kb olyan érzésem volt, hogy csak összevissza mozogtam a semmiért, és még a lábam is rohadtul fáj, szóval ezekért nincs értelme helybenfutni.

Viszont normál kinti futásnál ( 1 óra) meg más a helyzet, mert az mindent átmozgat, és én is éreztem, hogy sokkal hatásosabb, és nem fájt a lábam egyáltalán.

2009. jún. 30. 11:08
 8/8 Krisz85 ***** válasza:
vicces inkább, vegyél egy futógépet akkor, gyűjts rá pénzt és meglesz ;-)
2009. jún. 30. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!