Ciki városban futni? Vagy mire véljem ezt a "kedves" bíztatást?
Figyelt kérdés
Sajnos a kollégiumom a belvárosban van. De én szeretek mozogni, ezért kiszoktam járni a városba futni. Megpróbálok a legrövidebb útvonalon olyan helyre jutni, ahol kevés az ember. Tegnap elfutottam egy buszmegálló előtt, és egy lány rám ordított, hogy fussak rám fér, majd még egy-kétszer utánam kiabált, hogy szedjem már a lábam. Most tényleg ciki mozogni? Vagy mi baja volt? (Zárójelben jegyezném meg, hogy egyáltalán nem vagyok kövér, 50 kg vagyok, csak szeretek mozogni, ezért futok, tehát nem láthatta rajtam, hogy rámfér-e.) Mit reagálhattam volna? Úgy megilletődtem, hogy nem szóltam semmit. Utána viszont rettenetesen zavart, hogy szó nélkül hagytam. De mit mondattam volna? Le kellett volna állnom kiabálni vele?2010. ápr. 15. 22:13
1/8 anonim válasza:
Mondhattad volna neki,hogy :Gyere fuss velem,hamarabb célhoz érsz,mint a busszal.
2/8 anonim válasza:
Nem ciki futni.A lány volt a bunkó.Nekem is az jutott eszembe hogy:gyere fuss te is. Vagy:"szedd a lábad" szedem, nem lártod? De ezt jó kedvűen, legalábbis nem beszólós stílusban.
3/8 anonim válasza:
Elég sok tapló ember van akik szórakozásból, kivagyiságból, főleg társaságban beszólogatnak az utcán futó embereknek. Szerintem szard le, könyveld el, hogy korlátolt barmok, nem kell velük foglalkozni. Amúgy én ha futok, ha lehet erdőben teszem, de ma már nem jelentenek számomra problémát az ilyen "jófejek" a városban futásnál.
És nem ciki városban futni, sokan teszik ezt mások is, akik nem tudnak kijutni éppen földútra.
4/8 anonim válasza:
Ezeken az alakokon egyáltalán ne rágódj.Ilyenek mindig voltak és lesznek is.Nagyon jó hogy sportolsz!
5/8 anonim válasza:
Régebben atletizáltam, és sokat futottunk a városban is(nem Bp.). Csak az olyan emberek szóltak be ilyeneket akiken látni lehetett messziről hogy az IQ 100 alatt van. Le kell sz@rni. Fuss kérdező, fuss!:)
6/8 anonim válasza:
Nekem is beszólogatnak néha, de az biztos hogy pár évtized múlva kerekesszékbe kényszerülnek, és akkor majd a pofájukba röhögök!
Azért én nem hagytam volna szó nélkül a helyedben, az biztos. Ahogy előttem írták, oda kellett volna menni és mondani hogy menjen ő is, gyorsabban odaér, vagy akármi.
7/8 anonim válasza:
sok tapló van, aki azt hiszi, hogy ettől menő, én ilyenkor egy "sajnállak, hogy ilyen csekélyértelmű vagy" nézést szoktam nyomni és futok tovább. Mellesleg belvárosban futni nem túl egészséges, sőt, sokkal károsabb, mintha csak állnál a buszmegállóban. Én ki szoktam metrózni/buszozni a Margit-szigetre (pesti vagyok) és ott futok egy jót, majd vissza. Néha néznek a metrón, hogy ki ez a retardált rövidgatyába és egyéb igénytelen cuccban, de őszintén leszarom :)
8/8 anonim válasza:
Az egy csicska volt. Ennyi az egész. Vagy cigány, kitudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!