Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet összeegyeztetni a...

Hogy lehet összeegyeztetni a munkát, gyereknevelést és az edzést?

Figyelt kérdés

155cm vagyok és 82 kg. Eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább viszont nem tudom, hogy hogyan egyeztethetnék össze két gyermeket, a munkát és az edzést.

Kétműszakban+mellékállásban kell dolgoznom, hogy kijöjjünk anyagilag úgy, hogy albérletet fizetünk, a bébiszittert, aki segít amikor dolgozok és valamennyink maradjon megélni is (tehát nincs pénzem naponta csirkére meg zöldségekre, ez baj?)... Van aki hasonlóan csinálja?

2017. szept. 19. 20:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
az 5 km gyaloglás azért számít valamit, ha nem eszek sokat? (bár alapból sem eszem sokat)
2017. szept. 19. 21:36
 12/29 anonim ***** válasza:
Esetleg 2* 15 perc naponta? Nem sok, de a semmitől több.
2017. szept. 19. 21:39
 13/29 A kérdező kommentje:
és abban a 15 percben mit érdemes csinálni?
2017. szept. 19. 21:47
 14/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Beres Alexandranak vannak fent a YouTubeon 10 perces videoi. Kulon-kulon a testtajekokra (fenek, comb, has...). Ezeket akar egyesevel amikor van idod, csinalhatod.

Ezen kivul hagyd el a cukrot es a feher lisztet. Helyette edesito es teljes kiorlesu kenyer.

Gyermekeid talalkoznak egyaltalan veled a nap folyaman? :-(

Nagyon sajnalatos hogy igy kell elnie egyes embereknek. Ferjed? Neki is tobb allasa van?

2017. szept. 19. 22:06
 15/29 A kérdező kommentje:

Egyedül nevelem a gyerkőceimet.

Most kezdtük újra az életünket. Ezelőtt 3 műszakban dolgoztam, akkor volt, hogy napi 1 órát találkoztam velük. Most hétfőtől fog kezdődni ez, hogy így élünk majd. Valószínű futólag találkozunk csak majd. Mindkettő 10 év alatt, szóval azt hiszem nagyon nehéz időszak lesz, de jóformán undorodom magamtól.

Néha szégyenlem magam, hogy ilyen vagyok (a néha alatt napi legalább 2 alkalmat kell érteni, mikor kiborulok magamon), szóval szilárdan elhatároztam magam.

2017. szept. 19. 22:17
 16/29 A kérdező kommentje:
Meglátszik a fáradtság, az előző kommentem elég kritikán aluli lett. :D Bocsi.
2017. szept. 19. 22:19
 17/29 anonim ***** válasza:

Pihenj, egyszerűen nem fér bele rendes mennyiségű edzés. A séta is valami, hogyne, én mozgás nélkül is fogytam egy csomót és nem néztem ki rosszul, mivel előtte sem voltam izmos, nem bomolhatott sok jó étrend mellett.

Azért ha hétvégén vannak szabadnapjaid, némi kis plusz mozgást beiktathatsz (ahogy írták, 15 perc is okés, csak intenzívebb legyen), normál, extrém elfoglalt napjaidon nyilván örülsz, ha élsz.

Csirke nem kell, még hús sem, ha nem akarod, még akkor sem, ha valaki ki akarja gyúrni magát. Fehérje kell, ami akár csak növényekből is lazán bevihető, nemhogy hús nélkül. Neked a fehérjeigényed eleve nem lehet valami magas, annyit nem nehéz összehozni, persze rossz étrendnél gond lehet.

2017. szept. 19. 22:28
 18/29 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed nincs időd és energiád rá akkor egész egyszerűen ne edz.

Fogyáshoz megfelelő táplálkozás kell(kcal deficit),nem feltétele a mozgás.

2017. szept. 20. 09:21
 19/29 anonim ***** válasza:

Mikor tudod beilleszteni? Pl: gyakorizás helyett már tornázhatsz is. Vagy bevonod a gyerekeket is a tornába.

Tévé nézés helyett is lehet tornázni. Este lefekvéskor is lehet tornázni.

A munkahelyre begyalogolni majd hazagyalogolni az nem elég mozgás. Tudom mert én napi szinten gyalogolok oda-vissza 4 km-t.

2017. szept. 20. 09:25
 20/29 anonim ***** válasza:
A fogyásnak nem feltétele az edzés. Azért tanácsos edzeni diéta alatt, hogy mire eltűnik rólad a zsír, egy valamennyire izmos, formás alak maradjon helyette. De ha ennyire nem fér bele az edzés, kezdetnek elég ha a táplálkozást rakod rendbe. Ettől már fogyni fogsz. Ha majd úgy érzed ez kevés, és tényleg szeretnél edzeni, akkor úgyis megtalálod rá azt a napi 30-40 szabad percet.
2017. szept. 20. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!