Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet összeegyeztetni?...

Hogyan lehet összeegyeztetni? Csak én látom ennyire nehéznek?

Figyelt kérdés
Heti 5 nap 12 órába dolgozom, plusz két hetente egy napot járok máshova is dolgozni. Legyen időm egészségesen élni úgy főzni+ eljárok edzeni így este 11re érek haza, másnap fél 6kor kelés. Nincs időm semmire, hogy lehet ezt bírni?
2014. máj. 8. 05:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Arról nem beszélve, hogy alig tudom így is megkeresni erre az életmódra a pénzt, ennyi munkával is.
2014. máj. 8. 05:44
 2/8 anonim ***** válasza:
A napi 8 óra alvás fontos lenne, hiszen ha nem pihened ki magad rendszeresen, több kalóriát igényel a tested. Valahonnan kell energiát nyerned és ha alvásból nincs meg, akkor evésből lesz meg. Heti 40 óra munka elég lenne, ezt nem tudnád megoldani valahogy? Vagy akkor csak heti kétszer menj edzésre és az egyik hétvégére essen. Szerintem az alvás a legfontosabb ha fogyni akarunk. A főzés nem tudom miért probléma, egy csomag mirelit zöldségköretet megfőzök, hétvégén bedobok tepsibe 20 csirkecombot és elvagyok vele egész héten. Süss, főzz egyszerre nagy adagokat és tedd fagyasztóba.
2014. máj. 8. 07:28
 3/8 anonim ***** válasza:
ha az a kérdés,hogyan tudsz lefogyni olcsón,egyszerűen és gyorsan,akkor azt is eheted továbbra is ,mint eddig,csak a felét,egyharmadát az eddigieknek,
2014. máj. 8. 07:30
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Senki sem mondta, hogy a Háttérhatalom olyan életmódban akar tartani Téged, hogy az jó legyen neked, legyen időd, energiád és pénzed az egészséged megőrzésére.

Ők azt akarják hogy rossz legyen neked, hogy mennyire küzdesz mégis magadért, az áll rajtad!

Hajrá!

Otthon is lehet erősíteni, nyersen is lehet zöldségeket enni (húst is!) és lehet fél óra alatt is összedobni főtt ételt tiszta, jó minőségű alapanyagokból (mondjuk a húst nem akarom nyersen enni :)

2014. máj. 8. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ez már a napi 12 óra melónál beüt. Fel kéne tenned a kérdést magadnak, hogy ez megéri-e neked.

Főzni 3 napra előre is lehet, csirkemell kibírja hűtőben.

2014. máj. 8. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Kellemest a hasznossal. A supermarketig biciklizz, fuss, majd szögdelve vásárolj. Edzés: pipa.

Vegyél húst, majd miután kifizetted, a bolt előtt akár el is rágcsálhatod.... kaja: pipa

(vagy ha érzel magadban gyűjtögető szellemet, keress fát és csiholj tüzet. úgy süsd meg a fincsi szüzet.)

2014. máj. 8. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
ez maximum flabélossal edzőknek edzés...
2014. máj. 8. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem járnék el minden nap edzeni, inkább otthon tornáznék és hétvégén mennék el edzésre.

Én úgy főzök, hogy 2-3 napra legyen belőle, így azt sem kell minden nap. Illetve vannak olyan egyszerű főtt ételek vagy saláták, amiket 10-20 perc alatt el lehet készíteni.

Én mondjuk eleve nehezen bírnám, ha ennyire semmire se lenne időm. Sok a napi 12 óra munka :(

2014. máj. 8. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!