Ma egy hete voltunk együt a párommal 4 szer is belém ment mind és most ugy érzem hogy a hasam tele van, néha szurkálást is érzek a melleim meg nagyon nehéznek érzem. Terhesség jelei ezek?
Első vagyok. Én is azt mondanám, hogy korai még, hogy jelek legyenek, ha nem tapasztaltam volna saját magamon, hogy lehetnek. Egy hét eltelt a szex óta, a beágyazódás már akár meg is történhetett. Nekem is ilyenkor lett nehéz és tömör a mellem, amit egyébként nem is én vettem észre, hanem a férjem, tehát nem képzeltem be semmit :) Van, akinek gyorsan reagál a szervezete, és érzékenyebben, van, akinek kevésbé, nem vagyunk egyformák. Van olyan is, hogy valaki tudja már a beágyazódáskor, hogy van valami, mert van pecsételő vérzése.
Kérdező: ez a pasi nem furcsa, hanem tök hülye, hagyd a fenébe, jobban jársz. Nyilván csak azért mondta, hogy gyereket akar, hogy ne kelljen gumit húznia, az, hogy ennek számodra lesznek következményei, már nem érdekelte. Önző alak, hosszú távon úgysem számíthatnál rá, akár terhes vagy, akár nem.
5.vagyok.
Köszönöm.
Mindenképpen "menekülj" egy ilyen fickótól! Az ilyenre semmiben nem számíthatsz!
Sok szerencsét, de nagyon gondold át az egészet! (ne érts félre, nem vagyok abortusz-párti!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!