Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3. -ára nem várom. Lehetnek...

3. -ára nem várom. Lehetnek már jelei?

Figyelt kérdés
Émelygek pedig nem jellemző rám. A kávé illatát a kertkapuból is érzem, állandóan tudnám inni. Az ebédemet félbe hagytam mert megundorodtam az illatától evés közbe. Mintha "nehezebb" lenne a hasam. Nagyjából ennyi. Ezek lehetnek tünetek?
2014. márc. 30. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Akár lehetnek. Az első terhességemkor nagyon hamar nagyon érzékeny lettem a szagokra. Furcsa, de így történt: az együttlét másnapján már kiszagoltam, hogy a táskám egyik rekeszében maradt egy kolbászos szendvics. Éreztem a szagot, csak kutattam és kutattam, míg végül megtaláltam. Most megint babaprojektben vagyunk a férjemmel. Megint egyik-napról a másik lett kifinomult a szaglásom. Úgyhogy szurkolok Neked!
2014. márc. 30. 23:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) nnem is nekem tűnt fel, hanem a családomnak, ők sem érezték. Neked is drukkolok!
2014. márc. 30. 23:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem rendszertelen a menstruációm, bármikor megjöhet 10-21 között. Peteérésem elvileg 26.-27. környékén volt (utoljára 26 napos volt a ciklusom), de a "tojásfehérje szerű" folyásom csak tegnap volt. Voltunk együtt 27.-én és tegnap is, most reménykedem. :) Tünetem nincs, max nekem is a szagok. Észrevettem, de főleg ma, hogy nagyon érzékeny lettem, megéreztem a szagát és szó szerint rám jött a hányinger. Szóval nem tudom...Eddig ilyen nem volt.

Sok sikert nektek!

2014. márc. 31. 10:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Reggeli tesztem negatív. De valószínűleg összeszedtem valamit mert tegnap este óta hányingerem van. Úgy tűnik nem babától.
2014. ápr. 3. 10:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Nektek sikerült?
2014. ápr. 3. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Sajnálom a negatív tesztet.

Én ma reggel már nagyon türelmetlen voltam, teszteltem, de negatív. Viszont az is igaz, hogy nekem még több mint egy hetem van a következő mensiig, szval korai volt még a mai tesztelés. Azóta fájdogál a mellem, amikor szoptatom a nagyobbamat, pedig nem volt eddig fájdalmas a szoptatás. Szval én bizakodó vagyok. Neked sok sikert a továbbiakhoz!

2014. ápr. 3. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!