3. -ára nem várom. Lehetnek már jelei?
Nekem rendszertelen a menstruációm, bármikor megjöhet 10-21 között. Peteérésem elvileg 26.-27. környékén volt (utoljára 26 napos volt a ciklusom), de a "tojásfehérje szerű" folyásom csak tegnap volt. Voltunk együtt 27.-én és tegnap is, most reménykedem. :) Tünetem nincs, max nekem is a szagok. Észrevettem, de főleg ma, hogy nagyon érzékeny lettem, megéreztem a szagát és szó szerint rám jött a hányinger. Szóval nem tudom...Eddig ilyen nem volt.
Sok sikert nektek!
1. vagyok. Sajnálom a negatív tesztet.
Én ma reggel már nagyon türelmetlen voltam, teszteltem, de negatív. Viszont az is igaz, hogy nekem még több mint egy hetem van a következő mensiig, szval korai volt még a mai tesztelés. Azóta fájdogál a mellem, amikor szoptatom a nagyobbamat, pedig nem volt eddig fájdalmas a szoptatás. Szval én bizakodó vagyok. Neked sok sikert a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!