Kismamik! Honnan tudom hogy a picúr rögzült a medencébe? Vannak ennek jelei? Ha igen mik azok? Első babámat várom.
Ha eddig nehezen vetted a levegőt,égett a gyomrod,és ezeket a gyakori vizelési inger váltja fel,akkor már lent van a pici. Ez általában- első terhességnél- a 36. hét körül szokott lenni.
Ezt kézzel úgy tudod megnézni,hogy a melled alá teszed a tenyered.Ha 4 ujjad oda fér,akkor leszállt a pici.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Minden terhesség más,így a vége is :-) Van akinek csak a szülés után szűnik meg a gyomorégése,és van,akinek akkor szűnik meg,amikor leszáll a pocak. :-)
Egyik "jel" sem törvényszerű.- ahogy a "fiú-lány találgatások,terhes-nem terhes tünetek"nek sem lehet hinni.
Én azt is olvastam,hogy a többedik terhességnél nem száll le a pocak,csak a szülés közeledtével (1-2 nappal előtte,sőt olyan is van,akinél közvetlen szüléskor száll le). Hát,én mindet megtapasztaltam. :-) A másodiknál a szülés előtti napon szállt le a pocim,a harmadiknál pedig előző nap még fent volt. Most (39 hetes vagyok) már hetek óta lent van a pocakom,a mentős ismerős ma jegyezte meg,hogy lentebb ment- ovis anyukák pedig már 2 hete,a nőgyógy. assziszntense nst előtt szintén 2 hete.
De ha leülök,és a combomon érzem a hasam,na azt már december vége óta :-)
Szóval nincs törvényszerű dolog!
A csípő feszülés nálam már a 2. gyermeknél is a 20-on x-dik héten jelentkezett. Most egyfolytában feszül már hetek óta...
Üdv: 2. válaszadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!