Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Honnan tudom hogy a...

Kismamik! Honnan tudom hogy a picúr rögzült a medencébe? Vannak ennek jelei? Ha igen mik azok? Első babámat várom.

Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
erre én is kivi vagyok de az egyik tippem az hogy nyomja hugyholyagodat és közbe lábával rugdossa a bordádat
2013. jan. 30. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha eddig nehezen vetted a levegőt,égett a gyomrod,és ezeket a gyakori vizelési inger váltja fel,akkor már lent van a pici. Ez általában- első terhességnél- a 36. hét körül szokott lenni.

Ezt kézzel úgy tudod megnézni,hogy a melled alá teszed a tenyered.Ha 4 ujjad oda fér,akkor leszállt a pici.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

2013. jan. 30. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó ezt nem is tudtam! Mármint ezt a 4ujjas dolgot:-) és mi van olyankor ha nekem eléggé le ment a pocakom ezzel a négy ujjas dologgal is most néztem de a gyomrom most kezdett el igazán égni rengeteg a savam és fél óránként járok pisilni? amúgy azt hittem az már jel hogy nagyon feszíti szét a csípőm!
2013. jan. 30. 16:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Erről a 4 ujjasról én sem hallottam :) de oda fér :) nagyon sokszor járok pisilni is .. úgyhogy akkor reméljük .. :) Boldog babavárást és sok egészséget! köszönöm a válaszokat!. :)
2013. jan. 30. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden terhesség más,így a vége is :-) Van akinek csak a szülés után szűnik meg a gyomorégése,és van,akinek akkor szűnik meg,amikor leszáll a pocak. :-)

Egyik "jel" sem törvényszerű.- ahogy a "fiú-lány találgatások,terhes-nem terhes tünetek"nek sem lehet hinni.

Én azt is olvastam,hogy a többedik terhességnél nem száll le a pocak,csak a szülés közeledtével (1-2 nappal előtte,sőt olyan is van,akinél közvetlen szüléskor száll le). Hát,én mindet megtapasztaltam. :-) A másodiknál a szülés előtti napon szállt le a pocim,a harmadiknál pedig előző nap még fent volt. Most (39 hetes vagyok) már hetek óta lent van a pocakom,a mentős ismerős ma jegyezte meg,hogy lentebb ment- ovis anyukák pedig már 2 hete,a nőgyógy. assziszntense nst előtt szintén 2 hete.

De ha leülök,és a combomon érzem a hasam,na azt már december vége óta :-)

Szóval nincs törvényszerű dolog!

A csípő feszülés nálam már a 2. gyermeknél is a 20-on x-dik héten jelentkezett. Most egyfolytában feszül már hetek óta...

Üdv: 2. válaszadó

2013. jan. 31. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!