Kedves anyukák, kismamák, Nektek mik voltak az első jelei, tünetei annak, hogy babátok lesz?
mellfeszülés :)
28 napra szokott megjönni, mindig hajnalban (3-4 óra között), de aznap még délután sem volt semmi, csak a mindjárt megjön érzés. este egy erős pozitív tesztel a kezemben vártam haza a párom :)
Nekem az, hogy nem jött meg, semmi egyéb.
De érdekes, hogy mind a két alkalommal biztosan tudtam, hogy terhes vagyok, amikor nem jött meg, pedig elég szabálytalan volt a ciklusom, sokszor késett, de csak akkor éreztem tutira a terhességet, amikor valóban az voltam. Persze lehet hogy csak bebeszélem magamnak:D
Az egyik, hogy nem jött meg a vérzésem, a másik pedig, hogy nekem mindig menzesz előtt 1-másfél héttel kezdtek el feszülni a melleim, amikor pedig terhes lettem, akkor pedig kifejezetten fájtak, mikor már meg kellett volna jönnie.
Mindösszesen 4 napot késett, de mivel amióta menstruáltam még soha nem késett 3 napnál többet és a mellfeszülés is máshogy volt, egyből vettem a tesztet és még a délutáni vizeletből erős pozitívat teszteltem.
köszönöm szépen, h leírtátok :)
remélem sokan követik még a példáitokat :)
Gratulálok Nektek :)
Várom még a további hozzászólásokat! :)
Az ovuláció napján nagyon erősen görcsöltem (előtte való nap voltunk együtt a párommal), és aznap este egyszercsak rámnézett a párom, és azt mondta: "Szerintem te most terhes vagy!" Így kezdődött, aztán kb. 1 hét múlva elkezdett feszülni a mellem, és elsötétedett és megnagyobbodott a mellbimbóm. Na, akkor már biztos voltam benne... :)
39+4 hetes kismama
ez aranyos történet :D
gratulálok :)
tehát mindenki már egészen korán érzett vmilyen tünetet...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!