Kedves anyukák, kismamák, Nektek mik voltak az első jelei, tünetei annak, hogy babátok lesz?
Nálam is jött a szokásos mellfeszülés, de inkább az volt "tünet", hogy mikor éjszakásként dolgoztam már sose ettem este 6 után, akkor meg csak úgy tömtem a kaját és annyira jól esett, mintha 1 hete nem ettem volna. Akkor még nem is gondoltam rá, mert sokan mondták, hogy egyből sikerülni úgy se fog stb stb. Aztán egyre jobban fájt a mellem-> pozitív teszt -> orvos megerősítése :)
26hkm
1: kétpofára kezdtem enni azokat az ételeket, amiket utáltam mindig:) férjem megkérdezte:mi van veled, hogy ezeket eszed?nem vagy te terhes? (ez a következő-persze kimaradt- menzeszem előtt egy nappal volt.2 hetes voltam)...
2: férjem egy nap (mai napig nem tudom miből vonta le) rám néz és azt mondja: te tuti, h terhes vagy.á, mondom kizárt, miért lennék?teszt negatív lett még, pár napos volt a terhességem.Eltelt 3 hét és nem jött meg....sokat ettem, híztam is picit.Új teszt:pozitív:)
3: munkában egy nap alatt mikor már vagy huszadszor szédültem el (és persze többet is ettem) elmentem dokihoz, aki még semmit nem látott (ekkor is 2 hetes voltam).vettem egy tesztet, negatív.rá 5 napra új teszt:pozitív.biztonság kedvéért másnap még egy:pozitív.irány a doki:uh-nem lát semmit, menjek 2 hét múlva. (ekkor már késett is egy hete).2 hét múlva uh: várt terhesség lenne?...ööö...igen....-akkor jó, mert itt van :)
10 hetes kismama:)
14-es, a folyás csak 1-2 napig tartott, vagy tovább is?
köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! és Gratulálok még 1x Mindenkinek :)
Várom még a többi válaszokat is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!