Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves anyukák, kismamák,...

Kedves anyukák, kismamák, Nektek mik voltak az első jelei, tünetei annak, hogy babátok lesz?

Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 09:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Megszakitással védekeztünk mert lagzi elött voltunk 3 hónappal és ugy voltunk vele ha jön akkor örülünk neki de igazán próbálkozni lagzi után goldoltunk csak.Elég zürös heteim voltak, ruhapróba, szervezések stb. nem is igazán jutott eszembe h összejöhetett, mielött meg kellett volna jönnie kb 1 héttel elötte nagyon sokat jártam pisilni, azt hittem felfáztam, el akartam menni dokihoz, de eszembe jutott h kb 1hete késik teszteltem és pozitiv lett :) most vagyok 35 hetes :)
2013. jan. 30. 10:59
 12/24 anonim ***** válasza:

Nálam is jött a szokásos mellfeszülés, de inkább az volt "tünet", hogy mikor éjszakásként dolgoztam már sose ettem este 6 után, akkor meg csak úgy tömtem a kaját és annyira jól esett, mintha 1 hete nem ettem volna. Akkor még nem is gondoltam rá, mert sokan mondták, hogy egyből sikerülni úgy se fog stb stb. Aztán egyre jobban fájt a mellem-> pozitív teszt -> orvos megerősítése :)

26hkm

2013. jan. 30. 11:36
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem mensi előtt egy héttel mindig fájt a bimbóm,de mikor babás lettem,akkor meg az egész cicim fájt.Utána meg olyan érzésem volt pár napig,mint aki beteg lesz,rázott a hideg,azt hittem lázas vagyok.Eléggé össze-vissza ciklusom volt,a leghosszabb 42 napos.Megvártam a 42.napot,aznap sem jött meg,vettem tesztet,másnap reggel erős kétcsíkos lettem :)
2013. jan. 30. 11:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem még a menzesz előtt jóval volt egy nagy mennyiségű folyásom, ami előtte még sosem. Utána néztem a neten, és írta, hogy ez a teherbeesés jele lehet. Ezért aztán vettem tesztet, de negatív lett. Utána mégsem jött meg, vártam másfél hetet, nem mertem előbb, és akkor már pozitív lett :)
2013. jan. 30. 11:50
 15/24 anonim ***** válasza:

1: kétpofára kezdtem enni azokat az ételeket, amiket utáltam mindig:) férjem megkérdezte:mi van veled, hogy ezeket eszed?nem vagy te terhes? (ez a következő-persze kimaradt- menzeszem előtt egy nappal volt.2 hetes voltam)...

2: férjem egy nap (mai napig nem tudom miből vonta le) rám néz és azt mondja: te tuti, h terhes vagy.á, mondom kizárt, miért lennék?teszt negatív lett még, pár napos volt a terhességem.Eltelt 3 hét és nem jött meg....sokat ettem, híztam is picit.Új teszt:pozitív:)

3: munkában egy nap alatt mikor már vagy huszadszor szédültem el (és persze többet is ettem) elmentem dokihoz, aki még semmit nem látott (ekkor is 2 hetes voltam).vettem egy tesztet, negatív.rá 5 napra új teszt:pozitív.biztonság kedvéért másnap még egy:pozitív.irány a doki:uh-nem lát semmit, menjek 2 hét múlva. (ekkor már késett is egy hete).2 hét múlva uh: várt terhesség lenne?...ööö...igen....-akkor jó, mert itt van :)

10 hetes kismama:)

2013. jan. 30. 12:50
 16/24 A kérdező kommentje:

14-es, a folyás csak 1-2 napig tartott, vagy tovább is?

köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! és Gratulálok még 1x Mindenkinek :)

Várom még a többi válaszokat is:)

2013. jan. 30. 13:54
 17/24 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Egyszeri, nagy mennyiségű folyás volt. Többször nem is volt ilyen mennyiségben.
2013. jan. 30. 14:20
 18/24 A kérdező kommentje:
ja értem köszönöm szépen :)
2013. jan. 30. 14:54
 19/24 frászkarikaborsó ***** válasza:
Mellfeszülés, ami erősebb volt mint szokott lenni, és gyakori hüvelyi bizsergés, amit előtte csak izgalmi állapotban éreztem, csak úgy nap közben soha. De egyiknek se tulajdonítottam nagy jelentőséget, és nem is gondoltam hogy terhes vagyok, csak utólag raktam össze hogy jaaa, hát akkor ezért volt...
2013. jan. 30. 15:11
 20/24 A kérdező kommentje:
és mellfeszülés meddig tartott nektek? 1-2 nap vagy több hét? :)
2013. jan. 30. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!