Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség jelei lehetnek?...

Terhesség jelei lehetnek? Peteérés után nagyon érzékenyek voltak a melleim, főleg a mellbimbóm, ez tartott kb 4-5 napig utána meg elmúlt, aztán most meg megint kezd fájni, viszont a mensimet csak 2-ra nem várom. Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Én miután abbahagytam a fogamzásgátlót a peteéréskor nagyon fájt a mellbimbóm, és rossz érzés volt leülni. Most már a harmadik hónapja nem szedem és most már nem nagyon érzem a peteérést. Szerintem mindenképpen tesztelj majd egyet, ha aktuális lesz, de szerintem ez még nem feltétlenül a terhesség jele.
2009. júl. 29. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Pé után nekem mindíg fáj a mellem egészen menziig. Szerintem ez még nem terhességi tünet. Ha nem jön meg és továbbra is fáj, akkor gyanakodhatsz majd. Most még nem nagyon lehet...Drukk, ha babót szeretnél :)
2009. júl. 30. 06:25
 3/3 anonim ***** válasza:
p.é-től menszeszig nekem is mindig fáj a mellbimbóm.De nekem oldalt is szokott fájni,úgy hogy valamikor fájdalmas a hason fekvés.Még sem vagyok még terhes...Szerintem erre ne alapozz.
2009. júl. 30. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!