Terhesség legkorábbi jelei, nálatok mikor jöttek és mik voltak azok? Nagyon várom a tapasztalataitokat
első baba:
3 üveg sav. ubi és 2 nagy tányér spenót még a teszt elött... innen már sejtettem. a fizikai tünetek pedig a hasfájás .mensis görcsök.
második baba:
minden este egy zacskó chips
szintén görcsölés...
Még a teszt elött?...én a tabit kb. 4,5 hete tettem le (utolso mensi után), a párommal is megbeszéltük hogy nem akarom tovább szedni.Ha lesz baba akkor örülünk neki, de ha nem az sem baj...
És nagyon kíváncsi vagyok hogy, esetleg ha sikerülne akkor milyen jelei lennének.
Én is folyton aludtam volna. Még nem tudtam, hogy baba lesz, de meglepő volt, hogy este 7-kor elaludtam (amúgy kb. este 11-kor szoktam...). (Kb. 3-4. héten)
Aztán elkezdtek fájni a melleim (szintén kb. a 3-4. héten), aztán nem jött meg és ezután csináltam csak a tesztet.
Ja, és még mikor nem tudtam, hogy baba lesz, akkor mindenáron kelkáposztát akartam volna enni, pedig utálom...
csinálj egy tesztet egy hét múlva és meglátod nem akarnám beléd magyarázni a gyereket és ki se ábránditanálak ha nem muszály.
Minden jót!!!
Köszönöm a válaszokat:)
Ahogy mondtam csináltam már egy tesztet - 10es volt- és egyértelmüen negatív lett...alapvetöen abból indulok ki hogy, a testemnek még magára kell találnia a sok tabletta szedés után - igaz hogy, a legkisebb hormon tartalmút szedtem- és most kicsit össze vissza van...ha még egy-két he´tig nem jön meg akkor megint teszt...de igaziból nem élem bele magam semmibe íg ynem tudok csalódni sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!