Hogy lehet összeegyeztetni a munkát, gyereknevelést és az edzést?
155cm vagyok és 82 kg. Eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább viszont nem tudom, hogy hogyan egyeztethetnék össze két gyermeket, a munkát és az edzést.
Kétműszakban+mellékállásban kell dolgoznom, hogy kijöjjünk anyagilag úgy, hogy albérletet fizetünk, a bébiszittert, aki segít amikor dolgozok és valamennyink maradjon megélni is (tehát nincs pénzem naponta csirkére meg zöldségekre, ez baj?)... Van aki hasonlóan csinálja?
A fogyáshoz nem kell csirke - ez marhaság -, ehetsz bármit, csak megfelelö mennyiségben. Viszont az idényzöldségek nem drágák és igen hasznosak, ha fogyni akarsz. (Meg nem mellékesen a gyerekeknek is fontos lenne az egészségük miatt a mindennapos zöldség.)
Edzeni otthon is tudsz, ezen az oldalon rengeteg videó van, amikhez nem kell semmi segédeszköz, nem kell érte fizetni, csak csinálni öket!
Igen, de hogy lehet ezt beiktatni?
Tegyük fel, dolgozom hétfőtől szombatig délután, délelőtt a mellékállásomban dolgozok 8-12-ig. akkor hova tudom beiktatni? este 11 utánra? vagy elég a napi 5 km "séta"? (a munkahelyem és az otthonom közötti táv oda-vissza)
a munkám gyári állómunka. a mellékállásomat még keresem, de az is lesz. plusz vasárnapokra is kerítek valami munkát. ezért nem tudom, hova lenne célszerű beilleszteni.
reggel a gyerekeket kell elvinni, aztán munka. haza kell jönni, összedobni a vacsijukat, elmenni dolgozni, hazaesek 11-re. lefurdeni, kitakaritani, osszepakolni, elmosogatni, esetleg bekesziteni a masnapi mosast. ezzel vegzek fel egyre. aztan van 6 órám aludni...
délelőttös héten ugyan ez, csak fordítva plusz ugye értük megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!