Kb 1,5 hónapja kezdtem életmódváltásba és nekiálltam sportolni (sulyzós edzés és kardió), elhagytam a fehér lisztet, a cukrot, tésztát stb.. ezalatt az idő alatt kb 50 centi ment le ami nagyon látványos, mert a hasam is sokkal kisebb, a combom is. Ezt jól bizonyítja, hogy olyan farmerem tudtam kényelmesen felvenni ami már vagy 3 éve nem volt jó rám, a mérleg viszont az istenért sem akar kevesebbet mutatni pedig kb 20-30 kg felesleg van rajtam. Mikor fog végre már az is lejebb menni? Miért nem mozdult már meg?
2017. szept. 14. 16:11
1/7 anonim válasza:
Mit èrdekel a mèrleg, ha a forma jól alakul? A mèrleg csak egy számot mutat. Az a fontos amit a tükörben látsz. Illetve ha a règi nadrágod is jó, akkor mi a gondod most komolyan? A mèrlegre ne legyèl ennyire ràizgulva.
2017. szept. 14. 16:27
2/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy a centi a lényeg, de mégis ha az ismerőseim (tudják, hogy elkezdtem edzeni) megkérdezik, hogy mennyit fogytam nem a centi érdekli őket hanem a kiló...
És am én se értem, hogy tűnnek el a centik, olvad a zsír de súlyra meg ugyanannyi vagyok. Komolyan kiakaszt.
2017. szept. 14. 16:30
3/7 anonim válasza:
De téged attól még miért érdekel a kiló? Az ismerőseid baja, ha őket igen.
Én boldogan lennék akármekkora, csak nézzek ki jól. Csak aggódnék az egészségtelen sűrűségemért :D Amíg izom, addig OK.
Nagy fogyásnál elkerülhetetlen a kilóban is megjelenő jelentős változás, nincs olyan, hogy nem. Lehetetlen. Max. ha valaki évekig szálkásítás-tömegelés akciókat nyom, de nagyon sokáig tart 20 kiló felszedése, férfiaknak néhány év, nőknek valószínűleg nem megy ennyi, ha nem izomsorvadtan kezdik. De szálkásító időszakokkal több idő.
2017. szept. 14. 16:46
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan mondd meg, hogy "hallod ember, semennyit". Attól még látni fogják rajtad, hogy fogytál. De hátha nekik lesz egy tuti tippjük, hogy miért nem mennek lejjebb a kilóid. Ők látnak is, mi nem.
2017. szept. 14. 18:27
5/7 anonim válasza:
Zsírt is veszítettél ugyan, de a sok izom alakult ki aminek súlya van...
2017. szept. 14. 18:42
6/7 anonim válasza:
dejó neked, én örülnék ha csak 2 centivel lennék mindenhol kisebb és tojnék a mérlegre! :D de nekem a cm se mozdul :)
2017. szept. 14. 21:49
7/7 anonim válasza:
Szerintem tuti rossz a mérleged. Biztos fogytál kilóban is. 50 centi nem semmi. Méretkezz meg máshol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!