Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a kitartást...

Szmnt kérdése:

Hogyan lehet a kitartást növelni, hogy ne adja fel az ember?

Figyelt kérdés

18 vagyok fiú. 189 cm vagyok és 90 kilo. Járok kondiba már egy jó éve, tehát ez nem tömény zsír, de a hasamon, deréktájt most felszedtem pár kilót. Mindig elhatározom, hogy lefogyok hasi részről, nem eszek hizlaló kajákat, mindennp csinálok 200 fekvőt, 600 felülést, de még ha elis kezdem 2 3 nap után elmegy az erőm és feladom. Régebben nagyon kövér voltam ( durván 2 3 éve) LEadtam egy jó 10-est akkor. Mindig csak a multba bizok, hogy megint sikerül, de nem megy. Mit tegyek, hogy az akaraterőm , kitartásom ne halljon meg olyan hamar?

Köszönöm előre is,

M ,18/f

2010. máj. 26. 19:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Te meg biztos nagyon okos vagy, hogy idejösz ilyen felnőtt aggyal, mert ugye neked nincs jobb dolgod, hogy minden kérdésbe belekötsz, inkább válaszolnál , vagy mennél el dolgozni, vagy valami nő félét keresni, bár szerintem ez gyakorlatilag kizárt nálad, ha itt rohadsz, és ezzel b@szod az idődet. :D Igen 13 évesektől kérdeztem meg. Nah mennyél aludjál nagy ember.
2010. máj. 27. 22:25
 12/15 anonim válasza:
Nah? Megnőtt a kitartásod?:D
2011. júl. 9. 13:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Meg, megemberesedtem :)
2011. júl. 10. 13:39
 14/15 anonim válasza:
Mármint lett családod?
2011. júl. 11. 14:35
 15/15 A kérdező kommentje:
nem:)
2011. júl. 11. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!