Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi adhatna elég erőt illetve...

Mi adhatna elég erőt illetve kitartást ahhoz, hogy végig vigyek egy kitűzött célt a fogyásban?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
A szándék. Ha van.
2010. jún. 29. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Egy hatalmas tükör a nappalid közepén:)

2. Mond el minél tőbb embernek, hogy te ilyen leszel majd:)

Ha nem hisznek benned, akkor csak röhögd őket ki.

3. Keress egy lányt aki szintén fogyózik, és beszéljétek ki egymással a tapasztalatokat, és támogassátok egymást.

4. Ha betartod az étrendet, vagy az edzést, akkor mindig jutalmazd meg magad:)

5. Ha kihagyod a tornát, akkor MINDIG POTÓLD BE MÁSKOR.

Ha meg veszed valahol a 8 alkalmas bérletett, akkor azt tuti, hogy le fogod járni:)

Míg ha csak a Norbi ugrándozik a tv képernyőn, akkor mondhatod azt, hogy hogy jaj, most nincs kedvem, majd holnap...

Nekem ezek beváltak:)

2010. jún. 29. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az ugrándozó Norbi bevált!:) Mindannyian mások vagyunk, mindenkinek más jön be és kizárólag te magad tudod, hogy miért csinálod! Tisztázd ezt magaddal, utána ha kétségeid támadnak mindig ez jusson eszedbe! Engem a ruhákon látszó változás és a napi étkezéskori mini győzelmek motiváltak, mégha hülyeségnek is tűnik. És persze jutalmaztam is magam, egy-egy klassz torna dvdvel, tusfürdővel, krémmel, drágább újsággal stb, amitől a lelkem boldogabb volt.:)
2010. jún. 30. 06:48
 4/5 anonim válasza:
Legyen a cél egy csaj pl hogy azért az xy csajért fogyok le hogy legyen nála esélyem.
2010. jún. 30. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
MIÉRT akarsz lefogyni? MIÉRT döntenél úgy, hogy el kezdesz fogyni? És már meg is van az alap. ;)
2010. jún. 30. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!