Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a kitartást...

Szmnt kérdése:

Hogyan lehet a kitartást növelni, hogy ne adja fel az ember?

Figyelt kérdés

18 vagyok fiú. 189 cm vagyok és 90 kilo. Járok kondiba már egy jó éve, tehát ez nem tömény zsír, de a hasamon, deréktájt most felszedtem pár kilót. Mindig elhatározom, hogy lefogyok hasi részről, nem eszek hizlaló kajákat, mindennp csinálok 200 fekvőt, 600 felülést, de még ha elis kezdem 2 3 nap után elmegy az erőm és feladom. Régebben nagyon kövér voltam ( durván 2 3 éve) LEadtam egy jó 10-est akkor. Mindig csak a multba bizok, hogy megint sikerül, de nem megy. Mit tegyek, hogy az akaraterőm , kitartásom ne halljon meg olyan hamar?

Köszönöm előre is,

M ,18/f

2010. máj. 26. 19:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2010. máj. 26. 19:29
 2/15 anonim válasza:

Ha hasi részről szeretnél fogyni, járj el futni, de ne felülésezz. Mert a zsír ottmarad, csak alatta fogsz izmosodni, de a zsír ottmarad. Járj futni, de csak kocogj.

Ha meg leadtad a felesleget, én inkább hasprést javasolnám, mint a rendes felülést.

Az akaratról pedig annyit, hogy ez fejben dől el. Ha erős vagy, akkor minden lehetséges.

2010. máj. 26. 19:30
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

Most akkor mi van? Jársz edzeni egy éve, azt nem adod fel, de 600 felülést megcsinálni nehéz? Az kb. 5perc...

Egyébként meg ha azt hiszed, hogy a zsírleadás haspréssel lehetséges, illetve, hogy csak hasról lehet fogyni, akkor valószínűleg az edzésterved sem jó, a kajálásról meg fogalmad sincs... Ha megtanulsz edzeni és táplálkozni rendesen, akkor majd nem fogod feladni...

2010. máj. 26. 19:34
 4/15 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok az edzésterv jelentőségével, valamint az étel mennyiswégéről, és minőségéről, de a konditerem teljesen más e tekintetben , mert ott vannak a barátaim , és egymást biztatjuk, hogy feljebb , több kilóval csináld. A súlyemelés (izomnövelés) inkább fius dolog, mint a zsírégetés, és ezáltal ezt könnyeb csinálnod. ( saját tap.)
2010. máj. 26. 19:53
 5/15 anonim ***** válasza:

A nők se úgy égetnek zsírt, hogy beszélgetnek róla. Mert aki csak beszélget, az nem fogy. Konditeremmel simán lemegy a felesleg.

Egyébként a kitartást 2 dologgal lehet növelni:

- nem lehet eszetlenül csinálni, pl. nem lehet fogyni koplalással, mert előbb-utóbb bezabálsz, és lőttek a fogyókúrának, valamint nem lehet 600 felülést és 200 fekvőtámaszt csinálni, mert bazi unalmasan hangzik, borítékolt a kudarc,

- ésszel kell felfogni, hogy az egészséges táplálkozás és a sport a saját érdekedben történi, az egészségedért.

Nagyjából ennyi.

2010. máj. 26. 19:58
 6/15 anonim ***** válasza:
19:58 hogy lenne unalmas 600 felülés? hiszen csak kb. 5 perc (lásd fentebb) :D
2010. máj. 26. 20:00
 7/15 anonim ***** válasza:
A zsírégetés női dolog? :D Mi ez a hülyeség? :D Szerintem férfias ha valakinek kockás a hasa és dagadnak rajta az erek, és baromira hülyén néznek ki a pocakos gyurmagyurik a teremben, akik feszítik az izmot a háj alatt...... inkább ők a nőiesek... szerintem ;)
2010. máj. 26. 20:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Ajjaj. Izomnövelés fiús dolog, a zsírégetés nem? Ez vicces. Tudod előbb tömegnövelés, majd szálkásítás. Ez így megy, egyik sem nemhez kötött. Különben csak egy nagydarab zsíros pacák leszel, akinek ugyan van tartása, de nem esztétikus.
2010. máj. 26. 20:57
 9/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem zárja ki egymást a kettő. De ha belegondolsz ha a fiukat kérdezed, akkor izomnövelés, míg csajoknál inkább fogyás.. Ez a kettö összefügg a nemmel, de nem zárja ki a diferens nemet.
2010. máj. 27. 00:03
 10/15 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy nem zárja ki egymást a kettő. De ha belegondolsz ha a fiukat kérdezed, akkor izomnövelés, míg csajoknál inkább fogyás.. Ez a kettö összefügg a nemmel, de nem zárja ki a diferens nemet.

"

Ez óvodás szint, kicsit fejlődj még agyilag! Nem tudom, hogy kiket kérdezel, szerintem 13 éves hülye gyerekeket, felnőtt emberek ilyesmit nem gondolnak! Az utolsó mondatnak meg semmi értelme azt tudod? :D "nem zárja ki a diferens nemet" ez mit jelent nálad? :D Figyi nem kell ám nagyon akarni, hogy okosnak tűnj, mert nem vagy az... ;)

2010. máj. 27. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!