A szakítás utáni bánatban fogytatok? Ha igen, mennyit?
Szia!
Én egyszer mikor szüneteltünk meg az odavezető úton (vizsgaidőszak alatt ráadásul) lettem 61,5 kilóból 56 kiló május-júniusban. Aztán ez maradt decemberig, és akkor szakítás után a karácsonyi ünnepek alatt lementem január elejére 55-re. Utána júniusban kezdett el visszajönni. Talán akkorra hevertem ki az egész huzavonát.
Én nem vagyok bánatos, mert nem szakítottam senkivel, nincs is senkim, nem is volt senkim! 16 éves vagyok
Csak kíváncsiságból érdekelt
én épp az ellenkezőjét tapasztaltam magamon. normális a testalkatom, 172centi vagyok és 55kg.
Amikor a barátommal 2éve szakítottunk, nagyon megviselt és egy ideig nem tudtam enni, csak amennyit a szüleim belém erőszakoltak. Így lement 2kiló 1hét alatt, majd még borúsabb lett a hangulatom és elkezdtem bánatomban enni. 59kgos súllyal aztán valahogy abbahagytam.
Amikor a jelenlegi barátomat megismertem (9hónapja vagyunk együtt) 57kg voltam, az első hetekben lement még 2kg, most ezt tartom, de nyáron rengeteg dolgom lesz és kevés szabadidőm, még kevesebbet fogok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!