Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ha minden héten...

Szerintetek ha minden héten 2x 3x tornázok napi 1 órát azzal el érek valamit a fogyásban?

Figyelt kérdés

2017. szept. 7. 13:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
70%-ban az ètrendeden múlik. Edzhetsz akarmennyit, ha a kajàd rossz, eredmènyessèg is annak megfelelő lesz.
2017. szept. 7. 14:00
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem eszem semilyen édeséget se pékárút vagy tésztát, de így is nehezem fogyok azért gondoltam a tornárra.
2017. szept. 7. 14:18
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
Az étkezéseden múlik (az kevés, hogy mit nem eszel. amit eszel, abból mennyit?), fogysz-e, de persze a kalóriaégetésed növelése s az anyagcseréd felpörgetése sokat segít, hiszen többet ehetsz ugyanolyan ütemű fogyáshoz, ami rengeteget segít, főleg apró alap kalóriaigénynél, amihez rendes ütemű fogyás mozgás nélkül csak koplalással érhető el, aminek ugye sok hátránya van.
2017. szept. 7. 14:30
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Heti 3-szor kardióztam, akkor kezdtem el fogyni, mikor semmit nem mozogtam, csak szimplán változtattam az étrendemen. Sajnos a térdeim a porckopás miatt nem bírták a "fogyasztó" mozgásformákat, ezért változtattam inkább az étrendemen. Így lehet, hogy nem fogyok látványosan, de legalább fogyok.

Szóval nagyrészt az étkezésen múlik. Meg persze azon, hogy egyáltalán van-e túlsúlyod. Mert lehet, hogy nincs is túlsúlyod, akkor meg miből tudnál fogyni?

2017. szept. 7. 14:32
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Okè hogy nem eszel èdessèget meg tèsztàt, de az önmagaban semmit nem jelent. Ha nem vagy kalòria deficitben, nem fogsz fogyni.
2017. szept. 7. 14:39
 6/17 A kérdező kommentje:
100kg vagyok és 180cm úgyhogy van miből leadnom sajna. Az étreddel kapcsán mit ajánlanátok , miből lehet enni és menyit?
2017. szept. 7. 14:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Én mindent eszem csak mértékkel. Csokit csipszet nem. De ha szülinap vagy valami ilyesmi van akkor 1 szelet süti, vagy ha nagyon ennék. Én 97 ről indultam valamikor június végén. 12 kilót fogytam. Először heti 3 x fél órát tornáztam. Örültem hogy kibírom. Mostanában kezdtem az 1 órás tornát. Kb most van az hogy nem döglök bele. Előtte évekig semmi. A heti 1 kg általában meg van. De akkor sem vagyok oda ha csak fél kiló. Minden héten szombaton mérek. Sokat segít a mozgás de csak akkor ha nem zabálsz. Régen hiába nyomtuk minden nap az 1 órát ha zabáltam, úgy nem is fogytam. Most igen. A narancsbőrös combomról 80% ban eltűnt a narancsbőr. Meg vagyok lepődve hogy nekem ennyit használ a torna. Zabálás mellet meg sem látszott. És nagyon jól is érzem magam a tornától. A kezem is kezd formásodni. Szóval összegzésként annyit hogy a torna akkor használ ha jó az étrended. Mert ugye mint írták is 70% az étrendtől függ a fogyás. De a mozgás ad mellé egy plusz löketet, nem csak simán fogysz hanem vannak pozitív mellékhatásai mint a jó alak, formás fitt test. Hidd el én minden hülyeséget próbáltam. Csak torna mellette zabálás, csak fogyókúra mozgás nélkül stb.. de egyikkel sem azt kaptam amit vártam vagy eleve változás sem volt. Még mindig van mit fogynom de már most jobb formám van mint akármikor.
2017. szept. 7. 15:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Nincs ilkyen, hogy mit ehetsz és mennyit. Bármi nem konkrétan mérgező dolgot ehetsz, csak legyél deficitben.

Persze az a jó, ha egészséges, tápanyagdús, kiegyensúlyozott s kellően laktató, számodra energiát adó a táplálkozásod. Ez nem mindenkinek ugyanaz s akkor még finoman fogalmaztam.

Sokunknak az élvezetek is számítanak, lén pl. meg nem eszem azt, ami nem ízlik, szerencsére a maradék is majdnem teljesen megadja, amit kell... Nem szeretem a sok kiegészítőt, de magnéziumot szedek néha, ez van.

A legtöbbeknek az a legegyszerűbb, ha a normál étkezésüket javítják meg, bár van, akinek a drasztikus váltás a legjobb. Viszont ismeretelenül nem tudok étrendet ajánlani, ez tényleg nagyon egyéni. Első körben kivenném az étkezésedből azokat a gyenge pontokat, amiket annyira nem is hiányolnál.

2017. szept. 7. 17:23
 9/17 anonim ***** válasza:

Ekkora súlyfeleslegnél akár még érhetsz el ezzel is valamit,de hosszabb távon nem lesz eredményes.

Sajnos nem sajnos tényleg a kaja a kulcs.

Ezen belül pedig az,hogy mennyit eszel...kalóriadeficitben lenni.

Ezt természetesen el lehet érni úgy is,hogy nem számolsz kalóriát,de akkor biztosra kell menni és ki kell iktatni minden nem "diétába illőt".

Hozzáteszem szerintem ez a nehezebb,oké,hogy nem kell naponta x percet ráfordítanod a számolgatásra de sokkal több megvonással jár és ezt lehet,hogy egy idő után megunod.

Ha számolod a kalóriát igazából bármi belefér ha úgy alakítod a napodat.

De tartom azt,hogy eleinte elég lesz csupán az is a fogyásodhoz,hogy mozogsz valamennyit és kevesebbet eszel mint szoktál.

2017. szept. 8. 07:23
 10/17 HKO123 válasza:
Ide bekérdeznék én is mert érdekel. Mi az a deficit?
2017. szept. 8. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!