Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem fognak a szüleim mást...

Nem fognak a szüleim mást hinni? EDNOS

Figyelt kérdés

Naszóval...EDNOSos vagyok és már egy párszor rákérdeztek a szüleim, hogy miért hordok rózsaszín/pink karkötőt/karszalagot. Mondtam nekik, hogy nem fontos.

Ekkor abbahagyták a kérdezgetést. Ha rákeresnek neten pl. rózsaszín karkötő jelentése akkor azt hozza ki hogy szexkarkötő. Azt még nem tudom, hogy rákerestek e, de nem fogják félrérteni a helyzetet?

2017. szept. 2. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem ellentmondásos az egész? Miért hordasz valamit ami nyíltan hirdet egy "állapotot", és reklámozod magad hogy mindenki lássa, ha tudja a jelentését akkor sajnáljon is egy kicsit, amikor ezzel egy időben nem vagy hajlandó ezt másokkal megosztani és kifejteni hogy mit jelent hogy megértsék? "Nem mondhatom el senkinek mert elítél, hát megmutatom mindenkinek a karkötővel, csak nehogy rákérdezzen", álszentség, kétszínűség.
2017. szept. 2. 11:17
 2/5 Andizsuzsi ***** válasza:
89%
Szerintem a rózsaszín karkötőről pár étkezési zavaros tinin kívül másnak nem jut eszébe semmi.
2017. szept. 2. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

És az étkezési zavaroddal mikor akarsz orvoshoz menni?!

Vagy megéri egy hülyeség miatt életed végéig a ötnkrement emésztéseddel szenvedni?

2017. szept. 2. 19:32
 4/5 Son Rani ***** válasza:
57%
Annyira utálom, amikor a hozzátok hasonló idióták elítélnek egy mentális betegséggel küzdőt. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen érzés, csak a szátok jár egy olyan dologról, amihez közötök sincs. Olyan nehéz azt elképzelni, hogy nem meri elmondani a szüleinek? Egyébként, akik a pszichiátriára/pszichológushoz kerülnek se önként sétáltak be, rohadt nehéz ám beismerni magadnak, hogy valami "bajod" van, de szerintem ez minden mentális betegségnél így van. Én hordok piros karkötőt (Anorexia), és többek közt azért mert erőt ad, és emiatt érzem, hogy tartozom valahova, ahol nem ítélnek el, és együtt éreznek velem. A hozzátok hasonló ítélkező, érzéketlen idióták miatt nem beszélnek az emberek az étkezési zavaraikról. 21/L
2017. szept. 7. 11:12
 5/5 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

" Én hordok piros karkötőt (Anorexia), és többek közt azért mert erőt ad, és emiatt érzem, hogy tartozom valahova"

Ha neked az ad erőt, hogy az anorexiások közösségéhez tartozol, akkor nagy bajok vannak. Amúgy a te szüleid ha rákeresnének a piros karkötőre, akkor azt fogja a kereső kidobni, hogy kabbala karkötőt hordasz. A kérdező kérdése erre irányult. Én speciel egyáltalán nem nézem le és nem ítélem el az étkezési zavarral küzdőket, de attól még a tény tény marad. A kérdés erről szólt.

2017. szept. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!